Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland verhuist naar Vlissingen

Op 12 juli om 16:00 uur werd tijdens een persconferentie op het gemeentehuis van Vlissingen door JVOZ voorzitter Peter Verburg en wethouder van de gemeente Vlissingen Marin de Zwarte bekendgemaakt dat Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) naar Vlissingen verhuist.

Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland(JVOZ) en Gemeente Vlissingen zullen per 1 augustus 2011 een 3-jarige samenwerking aangaan op het gebied van speellocatie en accommodatie.

JVOZ, in competitieverband spelend onder de naam Cortgene/JVOZ, trainde al met haar teams op de velden aan de Irislaan in Vlissingen, maar speelde thuiswedstrijden op zaterdag in Kortgene. Door deze samenwerking wordt een optimale situatie gecreëerd voor zowel JVOZ, Scheldemond College en Gemeente Vlissingen; topsport aan de Zeeuwse kust. De voetbaltalenten binnen de opleiding zitten op school aan het Scheldemond College in Vlissingen en bevinden zich voor zowel school als voetbal nu op vrijwel één locatie. Vanaf het nieuwe seizoen zullen de ochtendtrainingen in Vlissingen worden voortgezet op de velden aan de Irislaan, evenals de thuiswedstrijden.

Cortgene/JVOZ
De zeven jeugdteams zullen onder de naam Cortgene/JVOZ de nieuwe competitie starten, omdat dit volgens KNVB reglementen een voor nu nog verplichte situatie blijft.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *