Persoonlijk en met kennis van zaken

Korte lijnen, snelle beslissingen en direct antwoord op vragen. Met deze kenmerken heeft Joosse Accountants in ruim 75 jaar een bijzonder trouwe klantenkring opgebouwd in het midden- en kleinbedrijf. Architecten, bouwbedrijven, middenstanders, landbouwers, transporteurs en verhuizers: ze weten Joosse te vinden.

“Onze dienstverlening is persoonlijk, gedegen en met kennis van zaken”, vertelt directeur Marco Boogaard. “Daardoor zijn onze klanten zo trouw. De weinige die we kwijtraken, zijn meestal ondernemingen die ermee stoppen.” Joosse heeft een sterke binding met Zeeland, maar werkt ook buiten de regio. “Dat zijn meestal ondernemers die Zeeland hebben verlaten, maar hun fiscale zaken nog steeds door ons laten regelen. Soms zijn die oorspronkelijke bedrijven allang gestopt, maar werken we nog voor hun rechtspersoonlijke dochters en kleindochters. Met de digitalisering van tegenwoordig is het gelukkig erg eenvoudig om buiten Zeeland te werken.”

De trouwe klantenkring is prettig, maar betekent ook een verantwoordelijkheid. “Adeldom verplicht, zeggen wij altijd. Je kunt niet op je lauweren rusten. Want onze klanten blijven juist bij ons vanwege onze betrokkenheid.” Dat blijkt ook uit de bedrijfsfilosofie: “Wij willen ontzorgen. Door de combinatie van accountancy, fiscaliteit en salarisadministratie bieden wij één adres voor alle vragen op administratief, bedrijfseconomisch, fiscaal en juridisch terrein. Wij bieden de klant continuïteit in onze dienstverlening, gaan niet mee met de waan van de dag, maar zoeken de gunstigste oplossing voor de lange termijn.”

Joosse Accountants
Seissingel 10 | 4333 GV Middelburg | 0118-612774
Lantsheerstraat 1a | 4356 AX Oostkapelle | 0118-583010

 

één reactie

  1. 75 jarig bestaan, gefeliciteerd, dat zie je niet zoveel meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *