Josie denkt ook zakelijk

Haar ‘sound’ is uniek en haar rustige en integere stijl roept veel sympathie op bij toehoorders. Mensen worden door haar geraakt en dat is het mooiste compliment dat ze volgens eigen zeggen kan krijgen. Josie musiceert uitsluitend vanuit haar gevoel en dat maakt haar echt.

“Ja, je kunt me het beste omschrijven als een gevoelsmuzikant. Als kind wist ik al dat muziek mijn leven ging zijn”, zo begint de Middelburgse artieste, “maar dat wil niet zeggen dat je daar al snel van kunt leven”. Ze heeft zich nog maar sinds kort volledig gestort op een leven als muzikant maar werkte daarvoor jaren als medewerker communicatie & publiciteit. De laatste jaren opereert ze als zelfstandig muziek- theater- en tekstbureau.

Nu kiest ze dus voor het onzekere leven als componist/zangeres maar voelt dat de ontwikkelingen zich positief ontvouwen. “Ik heb begin dit jaar mijn medewerking verleend aan een optreden tijdens Zeeland Business Netwerk en dat heeft me een prachtige opdracht opgeleverd. De organisatie van DELTA Ride for the Roses was daar namelijk ook aanwezig en zij benaderden mij met de vraag om een lied speciaal voor hun evenement te schrijven. Omdat het nummer nu op i-tunes staat levert dat inmiddels zowel regionale als landelijke publiciteit op.”

Behalve poppodia deinst ze er ook niet voor terug om op te treden voor een zakelijk publiek en dat pakt dus goed uit. Overige promotie haalt zij uit social media als Twitter, Facebook en LinkedIn. We gaan de carrière van Josie graag volgen.

Josie Music & Writing
www.musicbyjosie.com

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.