Jouw event?

Waarom opnieuw het wiel uitvinden als deze al bewezen effectief rolt? Zeeland Business heeft met ruim twaalf jaar ervaring en ongeveer vijfendertig evenementen per jaar veel ervaring in het succesvol organiseren van verschillende evenementen. Hierdoor hebben wij blauwdrukken liggen van mooie concepten, welke zo in te passen zijn voor een event richting jouw doelgroep. Een evenement op maat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheid. Daarbij kun je ervoor kiezen om via onze community jouw evenement te promoten en je doelgroep te bereiken of onze expertise in te zetten voor eigen evenementen.

Wil je als organisatie buiten Zeeland een event organiseren, neem dan eens een kijken op ons andere label www.businessevenementen.com

Eigen streamstudio

Digitaliseren is de trend van de 21e eeuw. Met deze gedachte Heeft Zeeland Business een livestreamstudio ingericht in Goes. Deze studio is geschikt voor het opnemen en uitzenden van online events / livestreams, webinars, podcasts, e-learning, digitale presentaties en videoproducties.

Coronaproof live events

Inmiddels zijn de online evenementen niet meer weg te denken! Ieder evenement wat je voorheen live hebt aangeboden is om te buigen naar een digitale variant. Met een mooie setting, decor, en professionele presentaties kan je jouw doelgroep op een bijzonder interactieve manier kennis laten maken met jouw dienst of product. Heb je bepaalde wensen of ideeën, daag ons uit, want wij helpen graag!

Zeeland Business biedt geheel coronaproof live events aan, denk hierbij aan:

 • Netwerkevenementen
 • Klantbijeenkomsten
 • Congres of conferentie
 • Productlanceringen
 • Klantdagen
 • Personeelsbijeenkomsten
 • Verzorgen van trainingen

Voordelen
Het grote voordeel is dat het veilig is en dat de deelnemers van jouw online evenement geen reistijd meer hebben. Tijdens een live event kunnen deelnemers vanaf hun vertrouwde plek, thuis of op kantoor, deelnemen. Je bereikt tijdens jouw online event een veel grotere doelgroep ten opzichte van een offline evenement. Het verzorgen van online events kan redelijk wat tijd en de nodige technische kennis met zich meebrengen. Uniek is ook, dat je de presentatie beschikbaar kunt stellen voor terugkijken. Zo kan jouw doelgroep op ieder moment de presentatie nog eens terugkijken.  Schakel ons in om een het event volledig te faciliteren en promoten!

Het delen van kennis via tekst, beeld en/of audio zorgt ervoor dat jouw doelgroep jou gaat zien als een autoriteit of ambassadeur op jouw vakgebied. De juiste inzet van coronaproof events leiden tot stevigere klantrelaties en aanvragen van nieuwe klanten.
En waarom ook niet? Met de huidige technieken kun je tegenwoordig uitstekend betekenis- en sfeervolle events neerzetten met de nodige interactie en beleving.

Content eindeloos herbruikbaar
Alle online events kunnen worden opgenomen en desgewenst gemonteerd tot kleine “hapklare” stukken. Hierdoor creëer je met een livestream een video marketingtool die je in kunt zetten bij, bijvoorbeeld:

 • Offerte aanvragen
 • Kennis delen over producten of diensten
 • Delen van bedrijfsinformatie met jouw doelgroep
 • Plaatsen van social media posts

We onderscheiden de volgende soorten evenementen:

Hybride events

Een hybride event is een combinatie van een fysiek event en een online evenement. Deze opzet bestaat al reeds enkele jaren, maar is door de komst van het Coronavirus in een stroomversnelling gekomen.
Met een hybride event vergoot je niet alleen je bereik, net als bij een live event, maar ook de betrokkenheid met je publiek door de vele mogelijkheden en interactie met jouw deelnemers.
Met de huidige maatregelen kunnen wij prima volgens de richtlijnen van het RIVM een hybride event voor jou organiseren.

Online events / livestreams

Waarom geen online evenement organiseren in plaats van een fysiek evenement?

Je kunt als bedrijf kiezen om als partner of sponsor mee te gaan in één van onze eigen label events, zoals NXT-GEN event, Crossborder Congres of Familiebedrijf van het jaar en hierbij jouw klanten, leads of medewerkers uit te nodigen. Maar wij werken ook graag samen met jou aan mooie eigen evenementen.

 • Digitaal netwerkevent

Organiseer voor jouw relaties of klanten een event met impact. Via netwerken houd jij jezelf of jouw bedrijf in “the picture”. Businessevenementen.com is gespecialiseerd in het organiseren van bijeenkomsten waar het netwerken centraal staat.

 • Virtueel congres

Wil jij voor jouw personeel bijscholing aanbieden, jouw klanten leren en inspireren over nieuwe producten en/of diensten of een specifieke doelgroep jouw merk laten ervaren? Rondom een centraal thema richten wij jouw boodschap tot een grootschalig publiek.

 • Brainstormsessies / vergaderingen

Wil je met collega’s of klanten brainstormen over bestaande of nieuwe onderwerpen binnen het bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag bij het opzetten van een interactieve brainstormsessie!

 • Online klantdagen

Organiseer jij voor je klanten normaal gesproken een live event of vind jij het moeilijk om tijdens deze coronacrisis jouw klanten te blijven boeien en/of nieuwe klanten te binden? Zet jouw merk op de kaart middels een digitale klantdag.

 • Digitale personeelsbijeenkomst

De jaarlijkse nieuwjaarsborrel en andere fysieke evenementen zijn momenteel even uitgesloten. Ben jij op zoek naar een alternatief? Dan biedt de digitale personeelsbijeenkomst misschien voor jou wel een uitkomst!

 • Online Ledenvergadering

Ook fysieke ledenvergaderingen kunnen momenteel niet plaats vinden. Een online ledenvergadering biedt veel van jouw leden de mogelijkheid om deze bij te wonen, ondanks werk en/of reistijd.

 • Productpresentaties

Deel jouw innovaties online, kom in contact met jouw klanten of nodig leads uit voor een digitale kennismaking met jouw bedrijf of organisatie.

Webinars

Een webinar is een interactieve live-presentatie via het internet. Het is mogelijk om vanaf één locatie een presentatie te geven ten opzichte van een breed online publiek. Dit kan vanuit een professionele streamingstudio in Goes, maar ook gewoon vanuit jouw eigen woonkamer of kantoor. Met de hedendaagse technieken bieden webinars veel mogelijkheden tot interactie. Denk hierbij aan het delen van een poll, stelling of het live beantwoorden van vragen van de “kijker”.

Event op maat organiseren?
We kijken graag samen naar jouw eigen wensen en ideeën voor het opzetten van een online event en zorgen voor een online evenement met een geweldige impact!

Plan een afspraak met een van onze eventmanagers per mail of bel naar 0113 – 820 205.

Deze bedrijven gingen je voor…

Bekijk de bedrijven hier!

Zes gouden tips

Benieuwd naar de zes gouden tips wanneer je een livestream overweegt? Bekijk de tips hier!