Jury ‘Zeeuws Familiebedrijf 2014’ bezoekt finalisten

In Zeeland is de kans aanwezig dat je een paar uur zult moeten reizen indien je drie willekeurige bedrijven wilt bezoeken. Het had in die zin ‘erger’ gekund, maar toch waren de juryleden van 10:00 tot 15:30 uur op pad om de drie finalisten te bezoeken van de verkiezing ‘Zeeuws familiebedrijf 2014’. De plaatsen die werden aangedaan waren Clinge, Waterlandkerkje en Lewedorp/’s-Heer Arendskerke waar opeenvolgend Elektromotoren Bracke, De Appelaere en Aannemingsbedrijf Fraanje werden bezocht.

In gezelschap van Tim van den Berg, Jacco van Boven en Anita van Oostrom namens Zeeland Business werden de bedrijven beoordeeld door juryleden Hans van der Hart (oud-directeur Zeeland Seaports), Ad de Korte (directievoorzitter Rabobank Oosterschelde) en gedeputeerde Ben de Reu.

Voor ieder bezoek was 30 minuten gereserveerd. In dat half uur kregen de finalisten de mogelijkheid om hun bedrijf beknopt te presenteren en vragen van de jury te beantwoorden. Gekeken werd vooral naar familiebedrijf-kenmerken en wat daarvan in de bedrijfsvoering is te merken. Veel waarde hechtte de jury tevens aan het typisch Zeeuwse karakter van de bedrijven en hoe zij de afgelopen jaren economisch zijn doorgekomen.

De einduitslag wordt dinsdagavond 6 mei 2014 bekend gemaakt in Theater De Mythe te Goes tijdens een bijeenkomst van Zeeland Business Netwerk. Hier de info.

  

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *