Jury van editie 2015

Jury bekend voor Zeeuws Familiebedrijf van 2016

Jury van editie 2015

Familiebedrijven zijn momenteel in de race om de Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar 2016 te worden. Een onafhankelijke jury zal de winnaar kiezen. Vandaag is de jury bekend gemaakt, die bestaat uit voorzitter Pieter Paree- directeur winnaar Zeeuws Familiebedrijf 2015 Paree BV, Prof. Dr. Roberto Flören – hoogleraar Familiebedrijven en Bedrijfsoverdracht en Jo-Annes de Bat- lid van de Zeeuwse Gedeputeerde Staten.

 

 
Pieter Paree 2RRF_ZB_jo-annesdebat_closeProfessor dr Roberto Flören - Neyenrode
Er zijn inmiddels enkele tientallen bedrijven genomineerd. De organisatie roept iedereen op familiebedrijven te nomineren voor 15 augustus. Nadrukkelijk gaat het niet om ‘het Beste familiebedrijf van het jaar’. De jury kijkt vooral naar innovatie, veerkracht, manier van werken, historie, de groei in de breedste zin van het woord vanaf de start, duurzaamheid en de economische waarde voor Zeeland. Op deze manier kan in principe ieder Zeeuws familiebedrijf aanspraak maken op deze award. Van de prijs moet ook een inspirerende werking uitgaan naar alle Zeeuwse bedrijven.

Omdat Zeeuwse Familiebedrijven sinds jaar en dag fundamenteel belangrijk zijn voor de Zeeuwse economie heeft Zeeland Business samen met accountantskantoor Baker Tilly Berk twee jaar geleden de award ‘Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar’ ingesteld. Dit jaar wordt de samenwerking net als vorig jaar voortgezet met twee aanvullende partners, de Zeeuwse Rabobanken en de organisatie van Film by the Sea. De  uitreiking vindt plaats tijdens het Filmfestival in Vlissingen.

Aanmelden
Het avondprogramma vanaf 19.00 met de uitreiking van de award, gevolgd door het netwerken is voor iedereen gratis toegankelijk.
Het voorprogramma en aansluitend diner is exclusief voor ZB Netwerkleden en genodigden vanuit de vier samenwerkende partners.

 

https://www.zeelandbusiness.nl/awards/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *