Kamer van Koophandel organiseert nationale online bootcamp over Smart Industry

KVKVLAGDat Smart Industry een thema is waarvoor ondertussen veel enthousiasme is en ook aangrijpingspunten en groeikansen voor de toekomst behoeft geen betoog meer. Voor zowel ondernemers, onszelf als organisatie maar zeker ook voor onze stakeholders landelijk en in de regio’s. Enthousiasme en kansen vertalen naar concrete nieuwe business blijkt nog lastig. Als we ondernemers vragen wat ze nodig hebben dat zijn ze daar eensgezind in: concrete praktijkvoorbeelden, kennis en contacten met collega’s en experts die met een vergelijkbare innovatie bezig zijn.

Dat is wat het KvK initiatief Online Bootcamp biedt. Een modulair programma met concrete stappen naar nieuwe Smart Industry business. Toonaangevende experts delen hun kennis. De kans om zelf concrete vragen te stellen en hierop direct feedback te ontvangen.

De online Innovatiewerkplaats start op 4 maart a.s. en stelt achtereenvolgens vijf logische stappen naar Smart Industry business voor een periode van elke drie weken centraal. Elke periode start met een introductie van de betreffende stap door een aansprekende expert. Na de eerste online introductie gaat u zelf voor uw bedrijf aan de slag en onderneemt u zelf acties. U wordt uitgenodigd uw resultaten en best practices met elkaar te delen.

Kijk hier voor meer info en korte video promo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *