Kansen voor ondernemers

Oranje is kansen zien. Omdat het huidige economische klimaat veel creativiteit en doorzettingsvermogen vraagt van ondernemers, moeten zij altijd kunnen rekenen op een alerte, betrokken en deskundige bank. Een bank die hen inspireert en stimuleert om kansen te grijpen. Want Nederland zit vol met kansen! Kansen op de Maasvlakte, op het vlak van afvalverwerking en duurzaamheid, op het gebied van demografische ontwikkelingen, in internationale groeimarkten, kansen op het gebied van e-commerce en op andere innovatieve terreinen.

De ING is een bank met wortels in het MKB en een bank die van oudsher een warme band heeft gehouden met kleine en grotere ondernemers. Net als menig familiebedrijf hecht de ING aan traditie, loyaliteit en duurzaamheid. Wij zijn graag een vertrouwd aanspreekpunt voor bedrijven die willen sparren over hun huidige koers of toekomstplannen.

Met scherpe sector- en regioanalyses wijst ING ondernemers op trends in hun sector, op relevante ontwikkelingen in de regio en op nieuwe kansen. Met de ING Bedrijfsscan worden ondernemers relevante en nuttige inzichten in de eigen financiële mogelijkheden geboden. De adviseurs begeleiden processen rondom bedrijfsoverdracht, overnames, internationalisering, financiering van nieuwe productielijnen en bij fiscale of successierechtelijke vragen.

Met een uitgebreid kantorennetwerk is de ING de partner voor ondernemers, met een uitstekende service, gemak en tegen concurrerende prijzen. Niet voor niets zeggen zij graag: ING, de voorkeursbank voor ondernemend Nederland.

ING Nederland
Markt 43, Middelburg
Piet Heinstraat 37, Goes
Stadhuisplein 15, Terneuzen
0900 9242
www.ing.nl/zakelijk

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *