© Anneke Veronica Photography

Kasteel het Arendsslot

Het Arendsslot in ‘s- Heer Arendskerke is Nederlands jongste en kleinste kasteel. Het slot wordt bewoont door familie Bosman. Marco Bosman runt bouwbedrijf Fraanje, Hennie Bosman runt samen met zoon Jouke het interieurbedrijf en Nederlands enige Instituut voor Woonkunde: De Woonwijzer.

Historie
Interieurdesigner Hennie Bosman heeft zich ontwikkeld tot woonkundig expert en begon haar carrière met 3 Zeeuwse woondecoratiewinkels. Hennie startte de Woonwijzer in 1999 in Nieuwdorp. In 2009 verhuisde vestigde De Woonwijzer in haar eigen ontworpen Arendsslot.

De Woonwijzer biedt 4 opties:
1: Woonwijzer showroom-voor exclusieve interieurs. Internationale topmerken
2: Woonwijzer totaalprojecten: Professionele 3D interieurontwerpen en realisaties voor bedrijven en particulieren.
3: Woonwijzer instituut voor Woonkunde. Trainingen Woonkunde voor beginners, gevorderden en woonprofessionals.
4: SRAS arrangementen: Ervaar Woonwijzermerk live!

Arendsslot – Woonwijzer -Sras
Noordzakweg 21
4458 RA ‘s Heer-Arendskerke
0113-613722
info@arendsslot.nl
www.arendsslot.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Ondernemen

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"41fa618582","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"20603","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */