Kastenstudio Zeeland, specialist in maatwerkkasten

Kastenstudio Zeeland aan de Marie Curieweg 9-13 in Vlissingen (afslag 40 op de A58) bestaat vijf jaar. U bent van harte welkom in onze geheel vernieuwde showroom.
Kastenstudio Zeeland opende in 2014 de showroom aan de Marie Curieweg 9-13 in Vlissingen, inpandig bij Logus Keukens & Badkamers. “Al na een halfjaar verdubbelde het oppervlak van Kastenstudio Zeeland en daarna hebben we nog drie keer uitgebreid en verbouwd.
Vorig jaar kwam daar Vloerenstudio Zeeland bij,” legt eigenaar Ronald van der Hart uit. Het jonge verkoopteam – waarvan een groot deel uit Kapelle komt – werkt voor beide bedrijven en hecht veel waarde aan het geven van een goed en deskundig advies. Niet alleen over de kleur, maar ook over de afwerking, het materiaal en het onderhoud.

“Vloerenstudio Zeeland is gespecialiseerd in harde kwaliteitsvloeren zoals laminaat, parket, pvc en kurk. Het assortiment is zeer uitgebreid. Kastenstudio Zeeland is een speciaalzaak in maatwerk kasten, binnendeuren en meubels,” vertelt Van der Hart. “We leveren onder andere inloopkasten, boekenkasten, tv-kasten en draai- en vouwdeurkasten.
Maar ook schuifwanden en schuifwandkasten op maat en metalen binnendeuren. Wij verkopen kasten van het Nederlandse topmerk Noteborn, schuifdeuren van SolidDoor en het jonge Nederlandse merk JUR. Deze zeer fraaie JUR kasten – vernoemd naar Jurian van der Hart – zijn stijlvol en uniek en vakkundig gemaakt met oog voor detail.
De kasten hebben een zeer hoogwaardige kwaliteit en worden speciaal onder licentie gemaakt voor Kastenstudio Zeeland.”

Bij Kastenstudio Zeeland en Vloerenstudio Zeeland staan de kwaliteit, service en advies hoog in het vaandel. Laat u inspireren en adviseren in onze showrooms!

Kastenstudio Zeeland
Marie Curieweg 13
4389 WB Ritthem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"29038","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */