Kees Kooijman: Ongediertebestrijding is een vak

foto6Wanneer je bedrijf last heeft van ongedierte, bel je de bestrijding. Toch? Misschien kan dat handiger: door tijdig te werken aan een preventieplan voor ongediertebestrijding. Kees Kooijman heeft ruim 15 jaar ervaring in het voorkomen en oplossen van problemen met plaagdieren.

“Iedereen kan onze klant zijn, ongedierte zit overal. Het voornaamste van de bestrijding zit hem in een goed preventieplan. Voedingsbedrijven, distributiecentra, zorginstellingen, de horeca… Dat zijn natuurlijk aantrekkelijke omgevingen voor ongedierte. Als zij ons inschakelen dan bekijken we de situatie ter plekke. De inspectiepunten zetten we op een plattegrond. Alles gaat digitaal zodat de klant kan inloggen en de inspectiegegevens van zijn bedrijf altijd makkelijk kan overleggen.”

Kees adviseert: “In kaart brengen waar de risico’s zitten is belangrijk. Bedrijven komen meestal pas als er een verplichting of een probleem ligt. Wij zeggen: kom eerder, laat een risicoinventarisatie maken. Als je kunt aantonen dat je er alles aan hebt gedaan om ongedierte te voorkomen dan ben je al een stap verder. Onze mentaliteit is aanpakken. We staan voor onze klanten klaar.  Goede mond tot mond reclame laat ons groeien.”

Kees Kooijman is importeur van het EKO1000 systeem, de ecologische oplossing voor ratten en muizen. Met een preventieplan van Kooijman voldoet uw bedrijf aan de eisen van diverse kwaliteitssystemen zoals HACCP, BRC, Eurocap, IFS en AIB. Sinds kort heeft Kees Kooijman ook een vestiging in Hazerswoude.

Kees Kooijman ongediertesepecialist
Kreeft 25c
4401 NZ Yerseke
0113 57 38 81
06 51 40 56 21
info@keeskooijman.nl

Tekst: Marloes Hoeks
Fotografie: Jan de Carpentier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.