Kerstfair voor werknemers op Schouwen-Duiveland

Het proeflokaal De Zeeuwse Zilte Zaligheden wordt op 15 en 16 december omgetoverd tot een Kerstfair, waar 19 verschillende bedrijven van het eiland Schouwen-Duiveland zich tussen 15.00 uur en 21.00 uur met hun producten presenteren.

Het idee is ontstaan doordat de gemeente Schouwen-Duiveland eerder in de tijd besloten heeft haar ambtenaren zelf voor een bepaald bedrag zijn of haar kerstgeschenk te laten uitzoeken bij verschillende bedrijven van het eiland. Een geste, die zowel bij de ambtenaren als de ondernemers van Schouwen-Duiveland positief werd ontvangen. Inmiddels hebben 15 bedrijven, samen 250 personeelsleden, met eenzelfde doelstelling zich aangemeld.

Schouwse en Duivelandse werknemers kunnen een persoonlijk kerstpakket samenstellen en aanschaffen. Wie van zijn/haar werkgever geld in de vorm van munten overhoudt kan dit doneren aan een goed doel, te weten: de Stichting vakantiehuis Thuredrith.

Bekijk hier (PDF, 344kb) het affiche.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"2253","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */