Kies voor Paree Hosted Desktop

ZB-paree_robvanoosten“Hosted Desktop maakt automatisering flexibel. Ondernemers betalen per maand, per medewerker voor wat ze nodig hebben. Op- en afschalen gaat heel eenvoudig en ondernemers hebben geen zorgen meer over back-ups en licenties. Paree’s meerwaarde zit in de bijbehorende dienstverlening: een all-in helpdesk en onze unieke manier van proactieve monitoring voor optimale bedrijfszekerheid.”

Rob van Oosten is manager Telecom – IT bij het familiebedrijf Paree B.V. in ’s-Heerenhoek, een allround specialist op het gebied van elektro, telecom en IT. “De wereld verandert snel. In plaats van lokale hardware kiezen ondernemers steeds vaker voor het gemak van de cloud. Op het gebied van telefonie biedt Paree al langer interessante cloudoplossingen. Dat doen we nu ook voor kantoorautomatisering.”

Paree’s menukaart
De menukaart voor de cloudoplossingen van Paree bestaat uit de keuze voor vaste en mobiele telefonie en kantoorautomatisering. De kosten worden maandelijks verrekend op basis van het aantal gebruikers. “Deze oplossingen zijn voor iedere ondernemer interessant. Immers, je hoeft geen grote investeringen te doen, je hebt geen servers en serverruimte nodig en je werkt altijd met de nieuwste software. De gegevens staan veilig in de cloud. Met een mobiel device en internet kun je deze overal ter wereld benaderen.” Kenmerkend voor Paree is dat deze cloudoplossingen gecombineerd worden met het gemak van een helpdesk en de zekerheid van de proactieve monitoring van het netwerk. “Zo zorgen we voor optimale klanttevredenheid.”

Paree B.V. Elektro – Telecom
Werrilaan 8
4453 CC ’s-Heerenhoek
Telefoon: 0113 – 35 24 40
info@paree.nl
www.paree.nl / www.werkenbijparee.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *