Klok’uus in ’s Heer Arendskerke

Klok’uus in ’s Heer Arendskerke is een plekje dat ieder Zeeuws kind wel weet te vinden. Van verjaardagspartijen of een gezellig dagje uit. De grote binnen- en buitenspeeltuin is goed voor urenlang speelplezier. Het Klok’uus heeft sinds kort ook voor volwassen een aantrekkelijk aanbod: van vergadermogelijkheden tot zakelijke lunches en diners in het sfeervolle restaurant.

Anne-Marie en Marnus Lokerse begonnen hun speelparadijs circa veertien jaar geleden als nevenactiviteit voor het fruitteeltbedrijf. “Het was een schot in de roos. Uiteindelijk zijn we met de fruitteelt gestopt en richten we ons volledig op dit bedrijf. We bieden kinderen bijzondere klim & klauterattracties, een skelterbaan, lasergame en waterattracties. Er is hier zo veel te beleven.”

Aantrekkelijk voor bedrijven
Afgelopen jaar is het pand volledig vernieuwd. Daarbij is de speeltuin gescheiden van het restaurant. Dit biedt meer mogelijkheden om ook zakelijke klanten te benaderen. “We hebben nu ruimte voor 400 mensen. Ze kunnen hier vergaderen, netwerken en activiteiten ondernemen zoals lasergamen, boerengolf of teambuildingactiviteiten. We stellen graag in overleg een passend programma op en werken uiteraard samen met partners, bijvoorbeeld voor de verhuur van solexen en buggy’s.”

Restaurant
Het restaurant biedt smaakvolle, toegankelijke gerechten voor lunch en diner. “We werken samen met lokale aanbieders en besteden veel aandacht aan de presentatie. De borden zijn bijvoorbeeld gemaakt van perenboomstammen, een knipoog naar de oorsprong van ons bedrijf.”

Klok’uus
Wissekerkseweg 6
4458 SH ’s Heer Arendskerke
0113 – 561306
info@klokuus.nl
www.klokuus.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.