Klok’uus maakt vergaderen fun

Op zoek naar een bijzondere, sfeervolle vergaderlocatie waar méér mogelijk is? Of wilt u goed voor de dag komen met een actief bedrijfsuitje? Het Klok’uus in ’s-Heer Arendskerke nabij Goes steekt in op een fijne combinatie professionele, zakelijke faciliteiten, culinaire verrassingen en actie.

Na een vergadering in onze sfeervolle vergaderzaal verzorgt het Klok’uus graag een smakelijke lunch of diner met verse streekproducten. En aansluitend een uitdagende actieve bezigheid, zoals lasergamen, boerengolf en boerenspelen, arrowplay of een buggy- of solexrit? Het Klok’uus werkt nauw samen met Solexverhuur Oudelande en Bugracer Kortgene en biedt gps-routes door de Bevelandse polders.

Altijd genieten
“Dit soort extra’s maakt elk bedrijfsuitje of vergadering speciaal”, zegt Anne-Marie Lokerse van het Klok’uus. “Delen van het restaurant zijn afgezonderd van de speeltuin; dat betekent in alle
rust vergaderen. Terwijl de actieve insteek nabij is. En ben je niet in voor actie, dan geniet je buiten op het terras. Samen een activiteit ondernemen en plezier maken schept een band. Dat komt van pas bij het ondernemen. We bieden voor elke groep een passende activiteit.” Marnus en Anne-Marie staan aan het roer van het groeiende familiebedrijf, waar de jonge generatie steeds meer voet aan de grond krijgt. Dochter Evy Lokerse en schoonzoon Jurjen Schipper laten al merkbaar hun sporen na. Er is geïnvesteerd in professionalisering van de vergaderlocaties, geschikt
voor kleine en grote gezelschappen tot 400 personen. Meer weten over de zakelijke mogelijkheden bij het Klok’uus? Kijk op de website, bel of mail.

Tekst: Bianca Moorthamer
Foto: Jan de Carpentier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *