KOCH Adviesgroep, Ingenieurs & Architecten

KochTotaal onafhankelijk!

Koch Adviesgroep, met vestigingen in Goes en Terneuzen, is een ingenieurs- en architectenbureau dat beschikt over een vaste kern van hoogopgeleide, creatieve professionals die binnen de klantgerichte bedrijfscultuur hun ervaring en vakkennis inzetten om maatoplossingen te bieden, zowel in grote als in kleine projecten. Koch levert multidisciplinaire dienstverlening onder andere op het gebied van infrastructuur en logistiek, op- en overslaggebouwen, waterbouwkundige constructies zoals kademuren en steigers, bedrijfshuisvesting, product- en procesontwikkeling en planontwikkeling.

Landelijk gezien zijn er bijna geen ingenieursbureaus meer die totaal onafhankelijk zijn en niet op de een of andere manier projectmatig afhankelijk of onderdeel zijn van uitvoerende marktpartijen. Koch is, zeker in Zeeland, een uitzondering. Ondoorzichtige belangenverstrengelingen ten nadele van de opdrachtgever, vooral op financieel vlak, is bij Koch niet aan de orde.

Zeker nu de laatste jaren contractvormen als Design & Construct, Best Value Procurement, UAVgc, waarbij de uitvoerende partij ook de ontwerpende partij is, steeds vaker gebruikt worden, is het zaak om al vanaf de initiatieffase bijgestaan te worden door een volledig onafhankelijke partij die daarnaast ook nog eens voldoende vakkennis heeft.

Er wordt al vele jaren gediscussieerd over contractvormen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en de daarbij behorende aanbestedingsprocedures. Veel bedrijven en vooral overheden hebben het beleid dat ze bij alle voorkomende bouwprojecten standaard voor één aanbestedingsvorm kiezen, ongeacht de omvang of het soort bouwwerk en ook ongeacht de marktsituatie. Koch pakt dit anders aan. Zij analyseert de plannen en adviseert vervolgens haar klanten over het te volgen traject. Op die manier realiseert Koch op maat gesneden projecten voor hun opdrachtgevers met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding, binnen het budget en binnen de planning.

Koch Adviesgroep
Telefoon Goes 0113 21 30 30
Telefoon Terneuzen 0115 64 27 00
E. info@kochadviesgroep.nl
I. www.kochadviesgroep.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *