Kom kijken: Sligro Terneuzen volledig vernieuwd!

Momenteel wordt Sligro Terneuzen volledig verbouwd. In fases ondergaat de hele vestiging een metamorfose. Uiteraard zijn wij gedurende de verbouwing gewoon open. Op donderdag 15 november 2018 heropenen wij met trots onze vernieuwde vestiging. Dit vieren we met een groots event. We bieden een programma met inspirerende masterclasses, bekende chefs, lokale helden, demonstraties, verrassende workshops, proeverijen en nog veel meer. Dit mag je niet missen. Kijk op sligro.nl/terneuzen voor meer nieuws over het programma.

Centraal gelegen
Sligro Terneuzen is centraal gelegen in de uitgestrekte regio Zeeuws-Vlaanderen. Zo zijn wij in staat om een groot gebied, waaronder een deel van België, te bedienen. Het prachtige landschap, de grote kuststreek en de vele recreatiemogelijkheden zorgen ervoor dat de tophoreca hier rijk is vertegenwoordigd.

Persoonlijke service
Sligro biedt persoonlijke service, unieke producten, volop inspiratie en economisch voordeel. Met een verrassend compleet assortiment, altijd goed en persoonlijk advies vanuit een passie voor food, meer marge en scherpe acties voor slimme inkopers en gunstig gelegen, overzichtelijke en inspirerende locaties maakt Sligro het verschil. Sligro-klanten profiteren van gratis toegang tot evenementen, concerten en musicals: ideaal voor bedrijfsfeesten. Bovendien vinden er regelmatig exclusieve evenementen plaats in de vestiging.

■ Ruim assortiment voor foodprofessionals en MKB
■ Kerstpakketten en relatiegeschenken
■ Proeverijen en netwerkevents
■ Groot assortiment wijn, koffie en non-food
■ Alles voor de sportkantine

Kijk op sligro.nl/terneuzen of kom langs in onze vestiging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"24233","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */