Kom ook naar het Powerwuuf Event!

 

Power_foto_Petra fotograaf Leon vd VlierOp dinsdag 24 november staat er voor Zeeuwse vrouwen een heel bijzonder programma op de agenda: het Powerwuuf Event! Het onderscheidt zich niet alleen door klinkende namen en inspirerende kennissessies, maar ook door het doel: vrouwen bewust maken van hun leiderschap en ondernemerschap. “We hebben parels in Zeeland, dat gaan we zichtbaar maken.”

Een van de organisatoren is Petra van der Pool, zelfstandig ondernemer bij Creatief Succes. Samen met BM Event Productions nam zij het initiatief om Zeeuwse zakenvrouwen wakker te schudden: “Veertig procent van de Zeeuwse ondernemers is vrouw. Uit onderzoek blijkt dat zij vooral goed zijn in samenwerking en communicatie, maar dat ze minder risico’s durven nemen en de competitie aangaan. Daar gaan we wat aan doen!”

Boksen!

De rode draad door het programma is de metafoor van het boksen. Petra: “De uitdagingen van het ondernemerschap, het uithoudingsvermogen dat je daarvoor nodig hebt, de winnaarsmentaliteit. Allemaal parallellen met die sport. We gaan dat op een verrassende manier laten zien, maar dat is nu nog geheim!”

Klinkende namen

Een paar grote namen uit de zakenwereld zijn het gezicht van het Powerwuuf Event. Zo staan

Scarlett Kwekkeboom en Danny Hollestelle op het programma, beiden bekend als Zakenvrouw van het Jaar. “Scarlett gaat ons inspireren over inspirerend leiderschap”, licht Petra een tipje van de sluier op. “Hoe zet je nou de stap van ‘hard werken als ondernemer’ naar ‘leidinggeven aan een bedrijf’? Hoe stuw je je onderneming naar een hoger niveau, zodat je omzet groeit, je zaken kunt delegeren, zonder dat het je extra stress oplevert? Zodat je optimaal je talenten kunt benutten.”

Mannenwereld

“Danny Hollestelle neemt ons mee naar de mannenwereld, die het bedrijfsleven nog vaak is. Hoe opereer je daarin als vrouw, hoe stel je je op tijdens onderhandelingen? En Pernette van der Werff, van Vialingua gaat tijdens een plenaire inspiratielezing in op vrouwelijk leiderschap: wat is het verschil tussen mannelijk en vrouwelijk leiderschap? Het laatste blijkt meer gericht op intuïtie, vrouwen zoeken meer de balans en werken samen op gelijkwaardig niveau. Durf vrouw te zijn, zonder dat het daarbij om ‘sexy zijn’ gaat.”

Masterclasses

’s Middags zijn er diverse inspirerende kennissessies: ‘Van hobby tot onderneming’ is een masterclass over financieel inzicht, die wordt gegeven door Yvonne Braamse van de Rabobank en Lara Ploeg van Arada Advies. Er is een verrassende ‘life’ masterclass over koude acquisitie door het Belmeisje Claudia Bouwens en Christina Elenbaas geeft een masterclass over online strategie. Tussen de bedrijven door zijn er op de beursvloer stands te bezoeken, met producten voor de zakenvrouw. Die zijn onderverdeeld in: Power your image, Power your business en Power your mind.

Woman only!

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan via www.powerwuuf.nl. Een dagkaart kost € 30 euro, een vipkaart met uniek Powerwuuf-shirt kost € 60. Alles inclusief beleving, lunch en koffie/thee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *