Krachten bundelen op de Contacta.nl pleinen

krachten bundelenOok dit jaar is de beursvloer van Contacta.nl verdeeld in diverse pleinen. Deze pleinen vertegenwoordigen specifieke regio’s of branches. Elk plein heeft een eigen unieke vorm, styling en kent zijn eigen programma. Hierdoor wordt het onderscheid duidelijk en krijgt iedere regio een eigen plaats. De pleinen sluiten nauw aan bij het thema ‘de kracht van connecties’. Daarbij gaat het immers niet alleen om de relatie met de klant maar ook om de verbondenheid met bedrijven en organisaties uit de regio.

Plein: Business Club Kloetinge
De BusinessClub vv Kloetinge combineert voetbal met ondernemen en netwerken. De club telt ruim honderd leden. Netwerken doen de leden langs de lijn, in het sponsorhome maar ook op tal van andere manieren. Voor het tweede achtereenvolgende jaren presenteren enkele leden van de BCK zich op een eigen plein. “We hebben een aantal grote bedrijven die meedoen, maar ook wat éénmanszaken. Juist door samen deel te nemen is er meer mogelijk. Zo laten we de catering op ons plein verzorgen door Lunchcafé Brasserie de Bult, Eeterij- spelerij Vierlinden en Taste Culinair. Ik ga ervanuit dat alle leden zullen komen en wellicht ook nog enkele spelers van Kloetinge”, aldus plein coördinator Piet de Haze.

Plein: Zeeuws-Vlaanderen
Never change a winning team: het plein Zeeuws-Vlaanderen neemt al sinds 2007 deel aan Contacta.nl. Grote, vaste namen op dit plein zijn Even Kijken, Sprangers en Witte Boussen. Maar ook dit jaar zijn er nieuwkomers. Zo wordt de horeca dit jaar verzorgd door twee Hulsterse bedrijven, te weten De Zeeuwsche Cateraar en Petrus & Paulus Hoeve. “Een andere nieuwkomer is Het Slotenhuis uit Groede. Dit bedrijf participeert samen met haar landelijke leverancier EVVA”, vertelt plein coördinator Karin Boerman. “Dethon is terug met een stand en neemt dit jaar tevens de schoonmaak voor haar rekening.” Het Zeeuws-Vlaanderen plein heeft ook dit jaar een aparte ruimte voor zzp-ers/jonge ondernemers. Tot slot participeren natuurlijk de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten, met in hun kielzog het Werkservicepunt en de stichting Go! Zeeuws-Vlaanderen voor startende ondernemers.

 Plein: Bouw, Techniek en Wonen
Het thema de Kracht van Connecties is Ronald van der Hart, plein coördinator van het plein Bouw, Techniek en Wonen op het lijf geschreven. “Mijn motto is: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Om die reden vind ik het iedere keer weer leuk om het plein op Contacta.nl te coördineren. Ik waardeer het contact met branchegenoten en ben overtuigd van de kracht van samenwerking.” Het plein Bouw, Techniek en Wonen vormt een echt kenniscentrum voor iedereen die op deze terreinen iets wil doen. De synergie is duidelijk zichtbaar. “We maken op het plein gebruik van elkaars contacten. Zo verwijzen we mensen actief door naar collega-bedrijven op het plein.” Het aanbod is zo breed als de naam al doet vermoeden. Van duurzaam bouwen tot led-verlichting en van keukens tot een glazenwasser. Noemenswaard is de aanwezigheid New Motion uit Middelburg. Dit innovatieve bedrijf is gespecialiseerd in interne transportsystemen zoals bandtransporteurs, schakelbandtransporteurs en rondtransporteurs. New Motion is in 2014 genomineerd voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. Verder zijn er enkele grote partijen van buiten Zeeland aanwezig. Zoals ieder jaar huist centraal op het plein de eigen horecafaciliteit. Deze wordt verzorgd door Onder de Toren uit Goes. “Het is ideaal om dit dichtbij te hebben. Op zo’n manier kunnen we onze gasten iets aanbieden en natuurlijk trekt het bezoekers. Een echte ontmoetingsplek dus waar wij als standhouders ons mooie verhaal kunnen vertellen over innovatie, samenwerking en de mogelijkheden die we, samen of alleen, bieden.”

Plein: Schouwen-Duiveland
Ook dit jaar doet Schouwen-Duiveland mee met een eigen plein. In tegenstelling tot andere jaren nu in een andere opstelling met een aantal verrassende stands. “Samenwerking blijft belangrijk voor de standhouders van het Schouwen Duivelandplein”, vertelt Cees Bolijn, plein coördinator. “Maar, dit keer met wat minder uniformiteit en wat meer aandacht voor de individuele stands. Omdat we graag gezellig zakendoen, hebben we dit jaar zelfs 2 bars en een spectaculair muzikaal item: een zelf spelende vleugel. Die mag u niet missen. Ook Wim Timmermans zal met regelmaat wat nummers op deze vleugel spelen.”

En meer..
Naast bovengenoemde pleinen heeft Contacta.nl nog twee interessante thema-pleinen voor de bezoekers in petto. Deze pleinen hebben geen eigen plein coördinator maar zijn zonder meer een bezoekje waard. Het plein Infra en Logistiek biedt ruimte aan de uiteenlopende bedrijven die in deze uitdagende markten actief zijn. Daarnaast stelt GGD Zeeland de zorg centraal rond het thema ‘De Vitale Revolutie’.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"12502","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */