Kuijpers zet stap naar Zeeland

De A58: voor ondernemers in Zuidwest Nederland een belangrijke verkeersader tussen Vlissingen en Eindhoven. De weg verbindt Zeeland en Brabant en iedereen die in de buurt woont en werkt. Welke bedrijven vestigen zich daar en hoe belangrijk is de snelweg voor hen? 

Technisch dienstverlener Kuijpers ligt in Roosendaal net naast de A58. Het familiebedrijf met vijftien locaties ontwerpt, bouwt en onderhoudt technische installaties in gebouwen en industrie. Algemeen directeur Aukje Kuypers werd onlangs verkozen tot Zakenvrouw van het Jaar 2018 en is de vierde generatie aan het roer. Het bedrijf werkt in de sectoren cultuur, gezondheidszorg, onderwijs/onderzoek en food, farma, high tech en fijn-chemie. “Dat betekent dat onze opdrachtgevers vaak specialistische wensen hebben”, zegt Jan Peursum, projectleider voor Zeeland. “Al onze oplossingen zijn maatwerk.”

De kaart die de dekking van Kuijpers weergeeft, vertoont een opvallende lege plek: Zeeland. “Hoewel Kuijpers er nog geen vestiging heeft, hebben we wel een tijdelijk steunpunt bij de Betho in Goes, waarmee we een 15-jarig prestatiecontract hebben afgesloten”, vertelt Jan. “Op termijn willen we een Zeeuwse vestiging openen.” Na klussen voor Scalda, de HZ en Emergis komen er meer Zeeuwse klussen binnen, vertelt Jan. “Het is mijn taak om in Zeeland klanten te vinden. Voorheen gebeurde dat vanuit Roosendaal, dus we hebben heel wat ritjes over de A58 gemaakt, maar nu pakken we het serieuzer aan. Daarom staan we ook op de Contacta.”

Tot tevredenheid van Jan krijgt Kuijpers dit jaar een andere plek op de beurs. “Vorig jaar kwamen we op het Brabantplein terecht. Dat was niet goed, daar kwamen niet de mensen die wij wilden leren kennen. Zeeuwen werken graag met Zeeuwen. Inmiddels sponsoren we VV Kloetinge en staan we op het BCK-plein, tussen Walcheren en Beveland: precies waar we willen zijn! Ik denk dat we bij Zeeland passen. Wij denken aan de lange termijn en bij ons geldt: afspraak is afspraak.”

Kuijpers staat op Contacta op standnummer 406.

 

Tekst: Liesbet Mallekoote
Fotografie: Mark van Stokkom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"24276","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */