Kwaliteit in bedrijfsopleidingen

DINS6DINS Safety Training is sinds 1992 actief op de Zeeuwse markt en heeft sinds 2013 een volledig ingericht opleidingscentrum in de voormalig brandweerkazerne van Terneuzen. Een enerverend bedrijf dat de laatste jaren flink is gegroeid en dat staat voor continuïteit en kwaliteit in bedrijfsopleidingen

De opleidingen zijn te verdelen in de sectoren:

  • Transport en Logistiek
  • Veiligheid, Milieu,
  • Grond-,Weg- en Waterbouw
  • Petrochemie.

Opleidingen en trainingen verzorgen we op basis van openinschrijvingen, maar ze kunnen ook in company verzorgd worden. Dan kunnen de specifieke wensen en/of eisen van onze klant  als uitgangspunt genomen worden.

Wij verzorgen ook alle opleidingen van de Stichting Opleidingen Gids (SOG), met gecertificeerde examinering en certificatie volgens de eind- en toetstermen van de Stichting Samenwerken voor Veiligheid. Als enig e opleider in Zeeland is DINS Safety Training ook VCA* Gecertificeerd. Uniek in de wereld van veiligheidsopleidingen.

De examinering voor VCA en SOG opleidingen wordt voor ons verzorgd door Ascend examengroep. Voor overige examens maken we gebruik van de Stichting Onderwijs & Praktijkexamens. Onafhankelijke beoordeling van examens verhoogt de waarde van het uiteindelijke diploma of certificaat.

DINS Safety Training | Maakt u al werk van opleiden?

DINS Safety Training

Industrieweg 18a

4538 AH Terneuzen

T. 0115 630188

E. info@dinsopleidingen.nl

W. www.dinsopleidingen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *