Laatste auto’s in gunstig tarief

 


zuidwestleasegoedOndernemers die een auto willen leasen met een vriendelijke fiscale bijtelling, moeten snel in actie komen. De belastingvoordelen voor deze auto’s lopen volgend jaar hard terug. “Gelukkig hebben wij nog diverse voordelige modellen ingekocht”, zegt directeur Bert Flipse van ZuidWest Lease uit Goes.

ZuidWest Lease is dé leasemaatschappij in Zeeland en West-Brabant. Door de warme band met regionale leveranciers en jarenlange lease-ervaring kan ZuidWest Lease ondernemers met de juiste mobiliteitsoplossing veel zorgen uit handen nemen. Bijvoorbeeld met Full Operational Lease: op basis van de gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers betalen ondernemers maandelijks een vast leasebedrag, waarin alle kosten van het bedrijfswagenpark zijn meegenomen.

Om ondernemers de kans te geven te profiteren van 5 jaar aantrekkelijke bijtellingstarieven, heeft ZuidWest Lease nog een aantal gunstig geprijsde modellen aangeschaft. Eén daarvan is te zien in de stand van ZuidWest Lease op de Contacta. “Het is dan begin november, dus is er nog tijd om een gunstig contract af te sluiten. Op dit moment zijn de modellen met een vriendelijke bijtelling nog volop beschikbaar, maar op is op.”

ZuidWest Lease is tijdens de Contacta te vinden op het plein van Business Club Kloetinge. “Na twee jaar afwezigheid hebben we besloten weer mee te doen, omdat we de BCK een warm hart toedragen. En natuurlijk om ondernemers te wijzen op de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van wagenparkbeheer, en dan met name op fiscaal vriendelijke auto’s.”

 

ZuidWest Lease staat op de Contacta in stand-nummer 406.

 

Zuidwest Lease Goes

Pearyweg 19

4462 GT  Goes

0113 – 235 222

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.