Laurens Simonse keynote spreker op netwerkbijeenkomst Portaal van Vlaanderen

Op dinsdag 18 februari komt ondernemer Laurens Simonse (terug) naar Zeeuws-Vlaanderen om zijn bijzonder succesvolle ondernemersverhaal te delen tijdens een netwerkbijeenkomst van Zeeland Business bij Portaal van Vlaanderen in Terneuzen. “Ik liep op mijn achtste al met aardappelen langs de deur, samen met mijn opa. Opa was zelf ook ondernemer en heeft mij altijd gestimuleerd dit te doen”.

Laurens Simonse komt uit Zeeuws-Vlaanderen en is vanuit daar met ondernemen begonnen. Op zijn twaalfde runde hij zijn eerste eigen bedrijf: folders bezorgen voor een winkel in zijn dorp, Breskens. Dit bouwde hij uit naar meerdere winkels, totdat hij dit kon uitbesteden en buurjongetjes de folders liet rondbrengen zodat zij zelf iets anders kon gaan doen.

Vanaf zijn zestiende werkt hij niet meer voor een baas en begon hij diverse feesten te organiseren en zonnebrillen en schoenen te verkopen op markten. Op zijn negentiende werd Laurens de jongste afgestudeerde hbo-student van Nederland. De successen van Laurens blijven niet onopgemerkt, waardoor hij zijn entree maakte in de Quote 500 junior. Inmiddels runt Laurens sinds 2015 het succesvolle Team Rockstars IT met locaties in Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch.

Programma
Tijdens het programma kunnen bezoekers naast luisteren naar het verhaal van Laurens Simonse, een rondleiding krijgen over het nieuwe sluizencomplex van Terneuzen per boot of trein, Portaal van Vlaanderen bezoeken en aanschuiven bij het 5-gangen walking dinner.

Aanmelden
Zakelijke introducees zijn van harte welkom deze avond! Tickets kosten €49,50 (eenmalig introductietarief) en zijn inclusief uitgebreid diner en drankjes. Kijk voor meer informatie op www.zeelandbusiness.nl

Portaal van Vlaanderen
Deze netwerkbijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Portaal van Vlaanderen. Dit Haveninformatiecentrum middenin het dynamische sluizencomplex van Terneuzen heeft een magnifiek uitzicht vanaf de nieuwe uitkijkpost en biedt interessante rondleidingen over het sluizencomplex en rondvaarten over het Kanaal van Gent naar Terneuzen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *