Lavoir: interieurprojecten worden nog persoonlijker

foto9“Het mooie van projectinrichting is, dat we echt een interieur op maat kunt ontwerpen voor onze klanten. Alles wordt vooraf besproken: van kleurstelling, materialen en sfeer tot lichtplan en akoestiek. Zo wordt de inrichting van een kantoor, zorginstelling of hotel heel persoonlijk.

Personeel ervaart zo’n mooie werkomgeving ook als waardering en dat komt de ‘spirit’ ten goede.” Aan het woord is Stefan van de Lavoir van Projectinrichting Lavoir in Arnemuiden.

“Een kantoorpand is het visitekaartje van een bedrijf, daarom is een goede sfeer zo belangrijk. Alle aspecten zijn van belang: van vloeren en wandbekleding tot het complete meubilair. Je kunt tegenwoordig zelfs een eigen geur kiezen.” Lavoir Projectinrichting richt zich naast kantoren en zorginstellingen ook op scholen (o.a. Scalda, Nehalennia) en leisure (o.a. recreatiepark Oesterdam en de Witte Raaf). “Voor elk segment hebben we een eigen specialist in huis. Door die branche-specifieke ervaring kunnen we goed meedenken. Die betrokkenheid zie je terug in een heel trouw klantenbestand.”

“Zo hebben we voor Arduin diverse locaties ingericht: van de dagbesteding en het logeerhuis tot de crisisopvang. We regelen daar binnen 5 dagen complete woon- en slaapkamerinrichting voor nieuwe cliënten. Zo voorkom je leegstand en bespaar je voor je klant geld. Ook hebben we net een bedrijfskantine met 140 zitplaatsen bij GEA Goedhart opgeleverd, 60 werkplekken bij S&L Zorg en richten we de chalets in bij Julianahoeve in Renesse. Mooie uitdagingen!”

Projectinrichting Lavoir
Van Cittersweg 2A
4341 RC Arnemuiden
0118 616390

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *