Lekkerder vergaderen met oesters op tafel

Vergaderen en een culinaire ontdekkingstocht gaan verrassend goed samen. De Oesterij in Yerseke is een opvallende locatie voor een zakelijke afspraak. De combinatie met een rondleiding, een rondvaart en natuurlijk een maaltijd met schaal- en schelpdieren is uniek.

Het familiebedrijf kweekt sinds 1906 schaal- en schelpdieren. Medeeigenaar Jean Dhooge: “Sinds 2012 delen we onze trots voor onze producten en ons bedrijf nadrukkelijker met het publiek. Iedereen is welkom om bij ons om een informatief, culinair uitje te beleven. Wil je op een unieke manier vergaderen? Heb je iets te vieren? Zoek je de perfecte locatie voor een bedrijfsevenement? De Oesterij garandeert een onvergetelijke ervaring, door de combinatie van Zeeuws culinair genieten met een prachtige, ongeëvenaarde omgeving.”

Samen eten verbroedert
De oesterputten van de Oesterij vormen het bijzonder sfeervolle decor. De Oesterij aan de Havendijk kan groepen tot 200 personen kwijt op het historische terrein, met uitzicht op de Oosterschelde. Op verzoek levert de Oesterij ook op locatie, bijvoorbeeld voor de opening van een bedrijf. “We leveren maatwerk, voor particulieren en bedrijven”, zegt Dhooge. “Mogelijkheden genoeg: Combineer een vergadering eens met een rondleiding met oesterproeverij. Of ga voor een volledig dagprogramma, compleet met een vaartocht over de kweekpercelen op de Oosterschelde. Of breng een bezoek aan een mosselfabriek in Yerseke. Samen proeven en eten verbroedert en zorgt voor een ontspannen sfeer.”

Passie delen
De Oesterij vertelt de gasten graag over de schaal- en schelpdierencultuur en -sector. “Al velen, uit alle windstreken,maakten kennis met onze Zeeuwse pure kwaliteitsproducten”, zegt Dhooge. “Door onze passie te delen, is er openheid over onze streekproducten. We vertellen hoe de prijs afhangt van de kwaliteit en dat de kwaliteit weer afhangt van de kweekomstandigheden.” De schaal- en schelpdieren van de Oesterij worden gekweekt in de Oosterschelde, het Grevelingenmeer en de Waddenzee. Via onze webshop zijn verse oesters en aanverwante artikelen online te bestellen.

Oesterij
Havendijk 1401 NS Yerseke

www.oesterij.nl

Tekst: Bianca Moorthamer
Fotografie: Oesterij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *