Leuk Zeeuws Koken en meer…

Een boek vol streekgerechten, van en voor Zeeuwse toppers!

Leuk Zeeuws lanceert in oktober een Zeeuws kookboek. Het is een boek vol streekgerechten, van en voor Zeeuwse toppers! Het project is een unieke samenwerking tussen Leuk Zeeuws, Uitgeverij Paard van Troje en Scarlett Kwekkeboom-Janse die de fotografie voor het boek verzorgt.
Per verkocht exemplaar gaat een bijdrage naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zeeland. Zo kunnen Zeeuwse organisaties niet alleen medewerkers en relaties een mooi geschenk geven, maar ook de Zeeuwse kinderen!
In het boek staan recepten van gerenommeerde restaurants, Zeeuwse koksscholen en succesvolle Zeeuwen op allerlei gebied. Naast recepten staan er ook korte persoonlijke verhalen in van de deelnemers over zichzelf en over Zeeland. En leuke extraatjes, waaronder de favoriete fietsroute van wielrenner Antwan Tolhoek.

Personaliseren
Personaliseren is mogelijk, dit varieert van een bedrijfslogo op de wikkel tot de vrije invulling van twee extra beginpagina’s. Bestellen kan tot en met augustus.
Bekijk voor meer informatie de flyer hieronder:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"26735","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */