Lifetime Achievement Award voor Kees Meijer

Op 10 oktober jl, tijdens de Anuga beurs in Keulen kreeg mede-eigenaar Kees Meijer van Lamb Weston Meijer de Golden Ice Crystal award uitgereikt. Deze award, een initiatief van Quick Frozen Foods International Magazine (QFFI), wordt iedere twee jaar uitgereikt aan een persoon die het verschil maakt binnen de frozen food branche.

Meijer ontving de prijs uit handen van Andrew Williams, directeur van QFFI. “Deze award wordt uitgereikt aan pioniers, mensen die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de frozen food industrie. Kees Meijer is één van deze mensen. Al zijn hele leven werkt hij met passie in de aardappelindustrie. De bundeling van krachten van zijn bedrijf met Lamb Weston, in 1994, betekende een grote stap voorwaarts voor de branche in Europa en ver daarbuiten.”

Bas Alblas, Algemeen Directeur van Lamb Weston Meijer, feliciteert Kees Meijer van harte met de award: “Wij zijn enorm trots dat één van onze partners deze prijs heeft ontvangen. Het is een erkenning van zijn prestaties en daarmee ook van het hele bedrijf. Onze onderneming kon groeien mede dankzij de visie en het ondernemerschap van Kees. We beschouwen deze onderscheiding als een inspiratie voor onze toekomst, waarin de klant centraal staat.”

Met het ontvangen van de Golden Ice Crystal award mag Kees Meijer zich scharen bij een select gezelschap van slechts 18 andere personen die eerder de award ontvingen voor hun bijdrage aan de professionalisering van de frozen food branche.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.