Liftal, specialist in hef- en hijstechniek

Keuren op locatiLiftale dé oplossing

“Door te keuren of te testen op locatie, hoeven bedrijven minder lang hun equipment te missen. Zo bespaar je tijd en geld”, legt Hans Hirdes uit. Hij is manager bij Liftal in Vlissingen-Oost. “We gebruiken daarvoor onze mobiele trekbank. Bijvoorbeeld om hijsmiddelen te beproeven voor de jaarlijkse inspectie. Een goed voorbeeld daarvan zijn de keuringen die we doen voor de Land- en Luchtmacht. Dat doen we ter plekke op de kazernes door het hele land.”

Kwaliteit
Liftal onderscheidt zich door het goed opgeleide personeel. “Daarmee lopen we echt voor op de markt”, legt Hirdes uit. “We hebben vijftien gecertificeerde inspecteurs en zijn een volwaardig EKH-keurbedrijf. Doordat al onze medewerkers keurmeester zijn, bieden we niet alleen heel hoge kwaliteit, maar het maakt onze mensen ook flexibel inzetbaar. Op locatie kunnen ze heel autonoom werken.”

Full service
Liftal mag veel grote chemische bedrijven in de Zeeuwse kanaalzone tot haar vaste klantenkring rekenen. “Want we testen niet alleen op locatie, maar hebben ook uitgebreide voorraad in ons magazijn en een moderne werkplaats voor onderhoud en reparaties. Zo kunnen we altijd snel schakelen. Onze dienstverlening in de haven reikt nog verder: we voeren 24/7 testen uit voor scheepwerven en scheepsagenten. Of worden gevraagd voor het inscheren van kabels op lieren of kranen. Met vestigingen in Vlissingen-Oost, Yerseke en het Belgische Temse zijn we met recht een full service specialist in hef- en hijstechniek.”

Liftal
Groenlandweg 4, Havennr. 4056
4455 SN Nieuwdorp (Vlissingen-Oost)
0118 488450
vlissingen@liftal.com
www.liftal.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *