Logistic Force breidt diensten uit

LFLogistic Force maakt als dienstverlener in de transport en logistiek een flinke groei door. Door onze relaties uit te bouwen tot een partnerschap krijgt de samenwerking een meerwaarde. Deze meerwaarde zit onder andere in de opbouw van ons team dat dit jaar is uitgebreid met een transportplanner en een logistiekplanner. Hierwaardoor kunnen we ons dienstenpallet verder professionaliseren en maatwerk leveren. Onze passie zit in het vinden van de zevende kant van de dobbelsteen. Net die uiterste inspanning leveren om de betere kandidaat te vinden of door out-of-the-box te denken en de opdrachtgever te verrassen met een frisse kandidaat.

Delen = Vermenigvuldigen
Kennis delen maakt iedereen slimmer , met onze trainingen en logistieke opleidingen delen we deze kennis.
Dit wordt vervolgens dagelijks ingezet en verhoogt de kwaliteit van ons werk. Klassikaal of individueel  we bieden met onze Logistic Force Academy een breed pakket aan opleidingen. Door onze medewerkers frequent te trainen leveren zij een meerwaarde voor uw organisatie.
Dit doen we met beroepstrainingen maar ook  leefstijl – en vitaliteit trainingen of cursussen voor verplichte nascholing vakbekwaamheid code “ 95 “ .

Logistic Force biedt rijinstructeurs met C –CE instructiebewijs de mogelijkheid om via Logistic Force een vast inkomen op te bouwen. Het werk als chauffeur is door de flexibiliteit goed te combineren met het runnen van een eigen rijschool. De instructeur kan bij LF Academy zijn nascholing behalen en daarnaast ook ingezet worden als docent voor het geven van trainingen en cursussen. Een duidelijke win voor alle partijen. Onze opdrachtgevers krijgen professionals en Logistic Force biedt de mogelijkheden.

Logistic Force Roosendaal gaat per 17-Juli-2015 verhuizen naar een pand met eigen logistieke opleidingshal
Wij kunnen u van dienst zijn met HEF- & REACH truck trainingen.  Kijk op onze website voor de cursus data.

Logistic Force
Argon 4
4751 XC Oud-Gastel
0165 726600
www.logisticforce.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *