Logistic Force: Flexibele oplossingen voor logistiek

In economisch roerige tijden wil je kunnen vertrouwen op flexibele en goed opgeleide medewerkers. Logistic Force levert uitzendkrachten voor logistiek en transport, en nu ook in Zeeland. “Ook hier is behoefte aan goed, flexibel personeel en aan opleidingen op het gebied van logistiek”, zegt Jaap van den Hoven van Logistic Force Roosendaal.

Logistic Force is vijf jaar geleden opgericht. “Wij vonden dat het uitzendwerk in deze sector veel beter kon. Wij willen onze werknemers een zetje geven naar een nieuwe toekomst. Daarnaast willen we bedrijven een oplossing bieden met tijdelijk en goed personeel.” Voor elke opdrachtgever zoekt Logistic Force de juiste uitzendkracht. “Als wij een kandidaat hebben gevonden, laten we die eerst kennismaken met het bedrijf. Zo weten beiden met wie ze te maken hebben en ontstaat er meer gevoel voor het bedrijf. Voor ons is het een investering in een langdurige relatie.”

Logistic Force biedt meer dan uitzendkrachten. De eigen Academy verzorgt diverse opleidingen, zowel voor de eigen medewerkers als voor bedrijven. “Onze opleiders zijn mensen uit de praktijk, die zowel intern als op locatie trainingen geven. Zo zijn we nu bezig chauffeurs op te leiden voor de Code 95, die over een aantal jaren verplicht is.” Daarnaast kan Logistic Force worden ingeschakeld voor payrollen en voor werving en selectie van hoger opgeleid personeel. Samen met gemeenten is Logistic Force bezig met het opleiden van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt voor een baan in de logistiek.  

Logistic Force Goes
Postbus 428
4460 AV Goes
T. 0113-744024
E. goes@logisticforce.nl
I. www.logisticforce.nl

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"6494","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */