Maak het in Hulst!

duo bierkaai hulst 22Hulst, de mooiste vestingstad van Nederland, is een Bourgondische stad met een modern winkelaanbod en goed bereikbare bedrijventerreinen. Een stad die, ondanks haar monumentale karakter, altijd in beweging is. De bruisende binnenstad, het gevarieerde woningaanbod met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en goede scholen maken van Hulst de ideale vestigingsplaats. Evenals het sterke ondernemersklimaat, de ruimte, vrijheid en de optimale bereikbaarheid.

Hulst telt circa 2.000 bedrijven en instellingen. Deze bieden werk aan 9.500 mensen. Detailhandel en dienstverlenende bedrijven (inclusief logistiek) vormen het grootste aandeel. Hulst heeft van oudsher een grote aantrekkingskracht op Vlaanderen. Om die reden wordt het ‘de meest Vlaamse stad van Nederland’ genoemd. De detailhandel in Hulst trekt jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers, onder wie een groot aantal Belgen. Het project De Nieuwe Bierkaai, gelegen in de binnenstad, omvat de bouw van commerciële ruimten en woningen. Hiermee wordt de aantrekkelijkheid van het centrum verder vergroot.

Een belangrijke kracht van Hulst is de samenwerking met Belgische buurgemeenten. De intensieve grensoverschrijdende samenwerking betreft tal van onderwerpen, zoals economie, werkgelegenheid en de verbetering van de infrastructuur. Nederlandse en Belgische bedrijven wisselen kennis en ervaringen uit tijdens grensoverschrijdende bedrijfsavonden. Twee maal per jaar vindt een grensoverschrijdende jobbeurs plaats. Hulst biedt daarmee uitstekende kansen voor ondernemers om vanuit Zeeland het Belgische achterland te bedienen.

Hulst biedt ruime mogelijkheden voor bedrijfsvestiging, onder meer op het nieuwe bedrijventerrein Hogeweg 5.

www.gemeentehulst.nl
www.hogeweg5.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *