Magazine ontvangen

Het magazine heeft als doel de “ondernemers” verder te helpen door het geven van gerichte informatie en tips over onderwerpen als financiën, marketing, interne en externe communicatie en ICT. Daarnaast worden de meeste branches en sectoren en relevante Zeeuwse thema’s behandeld zoals transport, bouw, Zeeuwse havens en familiebedrijven.

Het magazine kent vijf verzendmomenten per jaar met hierin één of meerdere edities en thema’s. Deze thema’s worden grotendeels bepaald door actualiteiten en informatie over de meest voorkomende soorten bedrijven in de regio. Daarnaast brengen wij incidenteel ook magazines uit in de vorm van een krantspecial.

Sinds september 2016 zijn de edities Zeeland en West-Brabant Business samengevoegd waardoor de oplage/verzending per uitgave nu bestaat uit 10.000 beleidsbepalers, 5000 in Zeeland en 5000 in West-Brabant (Bergen op Zoom tot en met Roosendaal en het Moerdijkgebied). Hierdoor profiteren bedrijven van een hoger verspreidingsgebied, bereik en bekendheid in nieuwe voor elkaar interessante grensgebieden.

Het verspreidingsbestand van Business magazine bestaat uit B2B bedrijven met drie medewerkers en meer uit de regio’s Zeeland en West-Brabant plus alle overheden (gemeenten, provincie, waterschap etc.). Het bestand is verder deels aangevuld met relevante bedrijven met minder dan drie werknemers. Ieder bedrijf ontvangt het magazine incidenteel en na verloop van tijd wordt het magazine digitaal beschikbaar gesteld.

Voor iedereen die een abonnement afneemt op het magazine ontvangt alle uitgaven (5 edities + 5 specials) en krijgt altijd de meest recente uitgave.

 

Abonnement ZB magazine

Voor slechts €65,- per jaar hoeft u geen editie te missen en ontvangt u de komende 12 maanden alle nieuwe uitgaven van het ZB Magazine, de krantenspecials inclusief de speciale bijlagen. Abonnementen kunnen op elk gewenst tijdstip ingaan en worden afgesloten voor 1 jaar. Na afloop van de periode wordt het abonnement automatisch verlengd, tenzij de abonnee schriftelijk 2 maanden voor de vervaldatum heeft opgezegd. Abonnementen kunnen aangevraagd worden via: info@zuidwestbusiness.nl

€65,- per 10 edities (12 maanden).

(5 edities + 5 krantenspecials)