Magazine

Business Magazine

Zeeland Business magazine al 30 jaar bekend als een kwalitatief, betrokken en regionaal zakenblad in Zeeland. Doel van het magazine is het aanbieden van achtergronden over actuele onderwerpen die spelen in het zakenleven van beleidsbepalers, zoals ondernemers, directie en managers. Dit is kennisdeling en zijn achtergronden over thema’s waar iedere beleidsbepaler mee te maken krijgt, maar ook inspirerende items die dienen ter vermaak of algeheel informatief.

Het magazine biedt beleidsbepalers de mogelijkheid bekendheid te genereren door deze te informeren over wat het bedrijf kan bieden voor andere bedrijven of het vermelden van interessante noviteiten en ontwikkelingen, zoals nieuwe producten of diensten, overnames, nieuwe locaties of een andere huisvesting.

Het magazine kent acht verzendmomenten per jaar met hierin één of meerdere edities en thema’s. Deze bestaan uit glossy magazines en incidenteel krantuitgaven, zoals de jaarlijkse Starterskrant.
De thema’s worden grotendeels bepaald door actualiteiten en informatie over de meest voorkomende soorten bedrijven in de regio. Sinds september 2016 zijn de edities Zeeland en West-Brabant Business samengevoegd waardoor de oplage/verzending per uitgave nu bestaat uit 10.000 beleidsbepalers, 5000 in Zeeland en 5000 in West-Brabant (Bergen op Zoom tot en met Roosendaal en het Moerdijkgebied). Hierdoor profiteren bedrijven van een hoger verspreidingsgebied, bereik en bekendheid in nieuwe voor elkaar interessante grensgebieden.

Het verspreidingsbestand van Business magazine bestaat uit B2B bedrijven met drie medewerkers en meer uit de regio’s Zeeland en West-Brabant plus alle overheden (gemeenten, provincie, waterschap etc.). Het bestand is verder deels aangevuld met relevante bedrijven met minder dan drie werknemers. Iedere uitgave wordt verspreid op basis van een abonnement en controlled circulation.  

Dit houdt in dat iedereen met een abonnement alle reguliere edities en specials ontvangt. Alle overige bedrijven ontvangen het magazine incidenteel. Iedere uitgave wordt na verloop van tijd ook  digitaal beschikbaar gesteld. Hierbij geldt dat de digitale uitgave één editie achterloopt op de papieren versie (ongeveer 5 tot 6 weken). 
Sinds 2015 brengt Zeeland Business ook uitgaven in de vorm van een high-end krantmagazine gericht op informatie over startende ondernemers.  
 
Wilt u ook alle uitgaven van Zeeland Business magazine ontvangen? Klik hier voor de mogelijkheden.