Magazine & kranten

Zeeland Business Magazine, al 30 jaar vertrouwd
Zeeland Business magazine is het oudste zakenblad van Zeeland. Al meer dan 30 jaar produceren wij ieder jaar tot 8 printuitgaven voor de Zeeuwse ondernemer, manager en beleidsbepaler. Het format kent een bewezen formule van het delen van kennis en inspiratie, gecombineerd met het aan elkaar voorstellen van Zeeuwse bedrijven & ondernemers.
Zelfs in tijden waarin online de scepter zwaait, bewijzen onze print uitgaven dat mensen mensen printuitgaven nog steeds waarderen als media middel om te lezen, maar ook om in te adverteren. Sinds 2017 produceren wij naast magazines ook geregeld krantuitgaven met verschillende thema’s of doelgroepen.

Vacaturespecial
Sinds 2017 versturen wij minimaal één keer per jaar een vacaturekrant naar ruim 100.000 adressen in Zeeland. De specials zitten vol met relevante vacatures, maar daarnaast wordt er ook veel kennis gedeeld en inspiratie opgedaan met relevante redactionele artikelen.

Website
De website van Zeeland Business kenmerkt zich als ondernemersplatform waarin kennis en inspiratie wordt gedeeld voor de Zeeuwse zakelijke markt. Daarnaast is het voor bedrijven mogelijk om relevante kennis en actualiteiten te delen op onze website. De website heeft maandelijks een hoog aantal bezoekers en kent hiermee een heel groot een breed bereik.

Social Media
Wij zagen al vroeg het belang van een goede social media strategie. Al sinds 2008 zijn wij zeer actief op relevante social media kanalen en platformen als LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram.

Nieuwsbrieven
Wekelijks versturen wij een Business Update met een verzameling van de meest interessante en inspirerende items vanuit ons magazine, website, persberichten en onze klanten.

Recente uitgaven: