Adverteren

Via Zeeland Business kunt u op diverse manieren werken aan uw naamsbekendheid of ruchtbaarheid geven aan bijvoorbeeld een (nieuw) product, dienst of bijvoorbeeld een verhuizing. Dit kan via onderstaande producten en diensten. Wilt u meer informatie over de kosten, contacteer ons dan via het contactformulier.

Magazine

Magazine
In het magazine kunt u diverse plaatsingen reserveren. Dit kan door middel van het plaatsen van een advertorial, advertentie of het vullen van een expertiserubriek.

Het is tevens mogelijk om uw printcampagne te combineren met onze online tools, zoals het plaatsen van content of het voeren van een social media campagne via onze goed gevolgde en gelikete social media accounts.

Online + social media

Via onze website en diverse social media accounts kunt u publiciteit voeren door middel van het plaatsen van banners, commerciële content of door het inzetten van onze social media accounts met berichtgeving over uw bedrijf of product.

Website
Bij het plaatsen van commerciële content op de website komt u eerst tijdelijk te staan op de hoofdpagina van de website en zal uw artikel onbeperkt vindbaar zijn via keuzes onder kennisdeling en onder gespecificeerde inhoudelijke onderwerp(en) van uw artikel.

Banners

Social media campagne
Mogelijkheden voor campagnes via Twitter, Facebook en LinkedIn. (meer dan 10.000 volgers)