Masterclass: krijg toch allemaal de kleuren

In deze kleurrijke en actieve workshop worden persoonlijkheid en imago aan elkaar verbonden. Als ondernemer krijg je (nog) meer zicht op jezelf, op wat je talenten zijn en op wat jou ten diepste drijft en hoe je dit kunt gebruiken als kompas voor groei en succes van je onderneming en voor belangrijke keuzes in je leven. Je gaat aan de hand van het Personal Power Plus model kennismaken met jouw Powertype en de kleur(en) die daarbij horen. Je ontdekt hoe jouw grootste kracht aansluit bij jouw doelgroep, diensten en productaanbod. Je leert hoe jij de dingen moeiteloos voor elkaar krijgt, zodat je meer energie overhoudt voor datgene wat jij ook belangrijk vindt. Je leert de taal van kleur en hoe je deze kunt inzetten om jouw kracht zichtbaar te maken en de branding van jezelf en om je bedrijf te versterken. Wanneer jij als ondernemer laat zien wie je bent en waar je voor staat trek je vanzelf de gewenste doelgroep naar je toe.

Praktische gegevens

Deze workshop vraagt als voorbereiding de online Powertest. Het invullen van deze test kost je ongeveer 30 minuten. Data : di 27 november (open inschrijving), in company Masterclass ook mogelijk Tijd : 9.00 inloop – 9.30 start programma, einde 12.30 Aantal deelnemers: min 6 – max 16 deelnemers Locatie : Hotel Terminus, Goes inclusief lunch Investering : € 249 (ex. BTW), voor leden van Zeeland Businessnetwerk: € 199 (ex. BTW) Deze Masterclass is inclusief * Je persoonlijke Powertype rapport (geprint, > 20 pagina’s) * Bijbehorende materialen * Een exemplaar van het boek: Krijg toch allemaal de Kleuren – hoe je krachtig uit de verf komt * De mogelijkheid om zelf te werken met Personal Power Plus, de Powertype rapporten en Powertest. Dit geldt voor deelnemers die werkzaam zijn als: coach, trainer, HR manager, teamontwikkelaar, loopbaanbegeleider, mobiliteitsadviseur etc. etc.

VOOR IS DE MASTERCLASS BEDOELD
Deze masterclass is een aanrader voor elke ondernemer die:

√ de volgende stap wil maken in zijn bedrijf voor meer omzet

√ wil weten hoe je kleur inzet om zichtbaarheid bij je doelgroep te vergroten

√ streeft naar continue verbetering van het bedrijf

√ persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt als sleutel tot succes

√ de talenten van jezelf en de mensen in de organisatie wil ontdekken en ontwikkelen

√ persoonlijke effectiviteit wil versterken van jezelf en de mensen met wie je samenwerkt

√ zichzelf en het bedrijf krachtig uit de verf wil laten komen voor meer succes

Wat leer je tijdens de Masterclass
√ Wat je grootste kracht is en hoe je die kunt gebruiken om richting te geven aan je bedrijf

√ Hoe je kunt laten zien wie jij bent en wat je wilt bereiken – succes trek je aan

√ Inzicht en waardering van talenten van jezelf en anderen voor moeiteloze samenwerking

√ Hoe je persoonlijke leiderschap kunt versterken – jouw sleutel tot succes

√ Hoe je de kennis van kleur bewust kunt inzetten in diverse aspecten van je bedrijf

Na de Masterclass kan ik

√ Bewust en eenvoudig kleur inzetten voor de juiste branding van mezelf en mijn bedrijf

√ Met de inzichten van mijn Powertype mijn persoonlijke ontwikkeling gericht vorm geven

√ Laten zien wie ik ben en wat ik wil in alle facetten van mijn uitstraling

√ Mijn persoonlijk leiderschap uitbouwen en op de juiste manier inzetten binnen mijn bedrijf

√ Moeiteloos keuzes maken op basis van mijn talenten en drijfveer

√ Door waardering van de diversiteit van talent de samenwerking bevorderen

√ De Powertest en Powertype rapporten inzetten voor mijn bedrijf en de mensen waarmee ik werk

Dit alles geeft mij meer zelfvertrouwen, rust, richting en duidelijkheid en een authentieke uitstraling die voor mij werkt.

De organisatie – Home of Power
Home of Power heeft als missie om in samenwerking met > 250 Experts voor dec 2020 één miljoen mensen te laten zien hoe bijzonder ze zijn.
Twijfel, onzekerheid of een verkeerd zelfbeeld zorgen ervoor dat veel mensen niet de beste versie van zichzelf zijn. Mensen verstoppen zich, waarderen en ontwikkelen onvoldoende wat hun allergrootste kracht is. Veel ondernemers zijn daarom nog niet zo succesvol omdat ze niet maximaal hun talenten en drijfveren inzetten en ontwikkelen.

Home of Power is bedenker en uitgever van de succestools:
* Het Imago Spel en de 15 bijbehorende Themasets * De Unikleurhartjes * Personal Power Plus® * Het Boek: Krijg toch allemaal de Kleuren – hoe je krachtig uit de verf komt

Over de trainers – Jannie Boer en Pauline van der Veeken

Jannie Boer en Pauline van der Veeken, oprichters van Home of Power, hebben als doel om mensen de beste versie van zichzelf te laten worden. En vanuit die unieke kracht bij te dragen en te leven en zo de wereld mooier te maken.

Jannie is na een start in de kinderpsychiatrie ruim 25 jaar ondernemer in mode, ontwerp, productie en retail. Jannie is met haar bedrijven Kijk op Kleur en Home of Power opleider, spreker, businesscoach en auteur in de Kleur- & Imagobranche. Als DE kleurexpert helpt ze ondernemers en samenwerkende teams om de beste versie van zichzelf te laten zien.
Pauline is na 10 jaar diverse leidinggevende ICT functies in het bedrijfsleven overgestapt naar zelfstandig ondernemerschap als burn-out, imago- en businesscoach & auteur. Vitaliteit – je goed voelen van binnen en van buiten en meer uit het leven halen – is hierbij haar grote drijfveer. Pauline laat vol passie mensen zien hoe ze waardevol impact kunnen hebben.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *