Masterclass schudt Zeeuws bedrijfsleven wakker

Is jouw organisatie al AVG-proof? Je hoort het veel voorbij komen deze maanden. Dat komt omdat we per mei 2018 een nieuwe wetgeving in Europa hebben rondom privacy. Hiermee gaat er een hoop veranderen voor alle organisaties. Moet jij je dus ook druk maken over de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)? Het antwoord is een duidelijk ja! De nieuwe wet is namelijk voor iedere onderneming, groot of klein, van toepassing. Het gaat om verwerking persoonsgegevens van klanten en dat doen we allemaal. 

Zeeland Business organiseerde daarom met twee specialisten van VHIC en In-Practiz een masterclass op 24 januari. Al vrij snel werd duidelijk dat de deelnemers een beetje schrokken van alles wat zij op hun bordje krijgen en dus nog moeten gaan doen voor mei. Gelukkig boden Tineke en Brigitte handvatten waarmee de cursisten nu zelf aan de slag kunnen. De cursisten beoordeelden de masterclass uiteindelijk met een 8,2 en deze werd als prettig & praktisch ervaren.

Een aantal reacties: ‘Het was voor mij compleet nieuw’, ‘Er is voldoende informatie gegeven om nu zelf alles in praktijk te gaan brengen’ & ‘Een goede uitleg en ik heb een duidelijker beeld gekregen van alles wat gaat wijzigen’.

Masterclass gemist? Geen probleem, want we organiseren hem nog een keer op donderdag 29 maart in Goes. Je kunt je hier aanmelden en meer informatie vinden: https://www.zeelandbusiness.nl/zb-academy-masterclass-gevolgen-nieuwe-privacywetgeving/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *