Medewerkers, denk mee over snelle veranderingen!

Bedrijven en organisaties staan onverwachts  voor enorme uitdagingen. Belangrijk hierbij is om bij de noodzakelijke veranderingen alle medewerkers erbij te betrekken. Maar wat is de meest efficiënte manier? Maar hoe doe je dat effectief?

Er komt steeds meer vrijheid in Nederland. Op verschillende niveaus wordt daarvoor een beleid gemaakt. Mark Rutte benadert telkens maar al te goed dat dit alleen lukt als mensen dit sámen gaan doen. Hij geeft daarbij ook aan om ook jongeren hierbij te betrekken. Zij zijn de toekomst. Laat ze meedenken en meedoen!

Deze brede aanpak is niet alleen om draagvlak te creëren, maar ook omdat we snel moeten veranderen. Dat kan nooit allemaal op tijd centraal uitgedacht en uitgewerkt worden. Laat staan dat mensen dat vervolgens op de juiste manier kunnen invullen.

Op organisatieniveau betekent dit dat jij als manager, beleidsmaker of communicator je medewerkers er echt bij moet betrekken.
Hier lees je vijf tips om samen tot goede, breed gedragen en snel uitvoerbare veranderingen te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"97ad3eea36","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"30749","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */