Medisol wederom snelst groeiende Zeeuwse bedrijf

Medisol B.V. uit Middelburg is afgelopen vrijdag door Het Financieel Dagblad, Graydon en ABN AMRO voor de derde achtereenvolgende keer uitgeroepen als FD Gouden Gazelle, ofwel het snelst groeiende bedrijf van Zeeland.

Om in aanmerking te komen voor deze award moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. De database van Graydon, waarin financiële gegevens van twee miljoen Nederlandse bedrijven zijn opgenomen, ondersteunde de beoordeling. De snelste groeiers per omzetklasse en provincie worden beloond met de Gouden FD Gazellen. Medisol is voor het derde jaar op rij Gouden Gazelle geworden voor Zeeland in de omzetcategorie tot twee miljoen euro. Sinds het bestaan van de award is het vier keer eerder voorgekomen dat een bedrijf een zogenaamde hattrick scoort.

Medisol
Het Middelburgse Medisol B.V. is een leverancier van Automatische Externe Defibrillators (AED’s) en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen. Het bedrijf is opgericht door ambulancemedewerkers Pieter Joziasse en Edwin Roelse en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot merkonafhankelijke marktleider in de verkoop van AED’s binnen Nederland. Het bedrijf verwacht de komende jaren verder door te groeien in Europa.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *