Medisol en Bax-shop Zeeuwse FD Gazellen 2011

Donderdag 17 november reikte Het Financieele Dagblad in ’s-Hertogenbosch de FD Gazellen 2011 uit voor Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. Met deze onderscheidingen zet de krant de snelst groeiende ondernemingen in deze provincies in de spotlight.  Dit jaar zijn in totaal 239 bedrijven opgenomen in de FD Gazellen-ranglijst.

De FD Gazellen Awards is een initiatief van het Financieel Dagblad, Graydon en ABN AMRO. Om voor een FD Gazellen nominatie in aanmerking te komen moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief nettoresultaat behalen en financieel gezond zijn. Deze beoordeling wordt ondersteund door de database van Graydon, waarin financiële gegevens van 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven opgenomen zijn. Kandidaten worden vervolgens gewaardeerd op basis van jaarcijfers en betaalgedrag over de periode 2008 – 2010.

Bedrijven worden gerangschikt naar provincie en ingedeeld in drie omzetklassen: [1] ‘Omzetklasse klein’ € 100.000 tot € 2 mln; [2] ‘Omzetklasse middelgroot’ € 2 mln tot € 30 mln; [3] ‘Omzetklasse groot’ € 30 mln of meer. Bij de indeling naar omzetklasse wordt uitgegaan van de omzet in het eerste jaar van de betreffende periode. Reden is dat het eerste jaar de basis van de omzetgroei vormt.

Voor Zeeland won in de categorie ‘klein’ het Middelburgse Medisol een gouden FD Gazelle 2011. In de categorie ‘middelgroot’ sleepte Bax-shop.nl uit Goes eenzelfde award in de wacht.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"2022","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */