Meedenken met de ondernemer

SalarisResults is een snelgroeiend salarisverwerkings- en advieskantoor uit Goes. Persoonlijk contact en meedenken met de klant staan voorop. “Salarisverwerking is meer dan een loonstrookje opstellen”
De laatste jaren is de salarisadministratie steeds gecompliceerder geworden, vertelt oprichtster Daniëlle van Domburg. “Daarom wordt de administratie steeds vaker uitbesteed aan salarisprofessionals. Wij spelen daarop in. Voorheen werkten we vooral met de software van Loket.nl. Inmiddels werken we met alle bekende softwarepakketten voor onze klanten, afhankelijk hun wensen.’’

“SalarisResults werkt rechtstreeks voor mkb-ondernemers, maar ook administratie- en accountantskantoren besteden de salarisadministratie aan ons uit. Als onafhankelijk kantoor kunnen we de volledige salarisadministratie verzorgen, compleet met logo en huisstijl van de klant. Indien gewenst kunnen we ook tijdelijk meedraaien op de afdeling, bijvoorbeeld bij het implementeren van een nieuw softwarepakket.”

Daarnaast is SalarisResults bezig met het opstellen van personeelshandboeken die online beschikbaar komen, afgestemd op de grootte van de organisatie. “Er verandert veel in wet- en regelgeving, bijvoorbeeld op het gebied van privacy en Arbo, en de boetes bij nalatigheid zijn hoog. In de personeelshandboeken beschrijven we alle processen, zodat werknemers snel kunnen opzoeken wat er van hen wordt verwacht. Met behulp van de handboeken kunnen werkgevers afspraken vastleggen op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden, social media protocollen en verzuimprocessen. Door op deze manier met ondernemers mee te denken kunnen we steeds meerwaarde bieden.”

SalarisResults
Blanckstraat 32
4461 KS Goes
www.salarisresults.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *