Meijling & Sarneel Notarissen: Balans tussen digitalisering en persoonlijk contact

Meijling & Sarneel Notarissen is een modern en innovatief notariskantoor op De Bevelanden, met vestigingen in de gemeenten Kapelle & Borsele. Tot voor kort bestond er eveneens een vestiging in Kruiningen, maar in verband met het aftreden van mevrouw mr E.P. Veneklaas Slots als notaris te Kapelle, zijn de vestigingen in Kruiningen en Kapelle per 1 juni jl. samengevoegd.

De wortels van dit notariskantoor gaan ver terug in de tijd. Echter, het draagt sinds 1997 de naam Meijling & Sarneel Notarissen. Een gerenommeerde en betrouwbare partij in de regio met een ruime ervaring op de traditionele notariële terreinen, maar uiteraard ook op de specifiekere regionale sectoren, zoals de agrarische sector en de visserij. Daarnaast hecht Meijling & Sarneel Notarissen veel waarde aan nieuwe aandachtsgebieden. Digitalisering lijkt misschien niet zo voor de handliggend, maar is voor dit Zeeuwse notariskantoor een belangrijk speerpunt.

Geertjan Sarneel: “We proberen altijd innovatief te zijn. Zo zijn wij te volgen via de diverse Sociale Media (Twitter, LinkedIn & Facebook) en kunnen klanten 24  uur per dag, 7 dagen per week, online hun dossier volgen”. Mede door het optimaal benutten van de mogelijkheden van het internet kan Meijling & Sarneel Notarissen efficiënt en betaalbaar werken voor hun klanten.

Daarnaast zorgt het gebruik van diverse digitale systemen voor korte lijnen en een snelle service. “Dat is prettig voor ons, en natuurlijk ideaal voor de klant.” Het aanbieden van ‘Digizeker’ staat symbool voor de moderne en innovatieve ontwikkelingen. Sarneel licht de waarde toe: “Digizeker is een digitale kluis, waarin men alle vormen van accounts en documenten veilig kan opslaan. Meijling & Sarneel Notarissen bewaart een digitale sleutel van het zogenoemde Digizeker account. Hiermee kan Meijling & Sarneel Notarissen na het overlijden van de gebruiker de accounts vrijgeven aan de erfgenamen. “Dit voorkomt dat profielen nog jarenlang onnodig op internet blijven staan”.

Alle gegevens worden versleuteld opgeslagen. Alleen de gebruiker (de eigenaar van de kluis) heeft toegang tot zijn of haar gegevens. Dat is niet de enige vorm van beveiliging: alle gegevens worden verstuurd over beveiligde verbindingen en er wordt bovendien dagelijks een veiligheidsscan uitgevoerd. Persoonlijke gegevens staan zodoende veilig opgeslagen. Momenteel is Digizeker er enkel voor  de particuliere markt. Echter, later dit jaar zal Meijling & Sarneel Notarissen ook met Digizeker voor de zakelijke markt komen.

Een moderne en innovatieve insteek kenmerkt het kantoor. Maar de persoonlijke benadering blijft belangrijk. “Uiteindelijk draait het om mensen. Daarom is persoonlijk contact essentieel. De tijd nemen om alles helder uit te leggen. Dat schept vertrouwen. Niet alleen bij de klant, maar ook bij ons. Als mensen dat willen gaan we ook thuis bij hun langs, op huisbezoek. Maar wanneer we processen makkelijker of sneller kunnen maken door ze te digitaliseren, grijpen we die kans met beide handen aan.”

Kapelle:

Biezelingsestraat 9

T: 0113 34 33 10

E: kapelle@meijling-sarneel.nl

Heinkenszand:

Warande 9

T: 0113 56 12 97

E: heinkenszand@meijling-sarneel.nl

W: www.meijling-sarneel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"751","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */