Meld jouw innovatie aan voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2020

Dit jaar vindt voor de 17e keer de uitreiking van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo plaats. De Zeeuwse Emergo is een prijs die ieder jaar uitgereikt wordt aan een Zeeuwse ondernemer die een succesvolle innovatie heeft gerealiseerd.

Om kans te maken op deze prijs, kunnen ondernemers hun innovatie aanmelden via emergo-innovatieprijs.nl. Aanmelden kan t/m vrijdag 19 juni a.s.

Uit alle aanmeldingen, worden vijf ondernemers genomineerd voor de prijs. De prijsuitreiking, van zowel een juryprijs als een publieksprijs, vindt plaats op woensdag 4 november tijdens netwerkbeurs Contacta in Goes. Naast een bokaal, levert het winnen van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo, volgens oud-winnaars, vooral een groot bereik en veel media-aandacht op.

De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland, HZ University of Applied Sciences, VNO-NCW, Kamer van Koophandel en Dockwize. Omroep Zeeland is mediapartner. In 2019 won NEMAG de Zeeuwse innovatieprijs Emergo, ze gingen en er met zowel de jury- als en publieksprijs vandoor.

Foto: uitreiking Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2019 © Dockwize
Bron: persbericht per mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *