Michaël van Straalen en Jo-Annes de Bat trappen project MKB Doorstart in Zeeland af

DoorstartOp donderdagmorgen 4 februari 2016 geven Michaël van Straalen (voorzitter MKB-Nederland) en gedeputeerde Jo-Annes de Bat de formele aftrap voor het project MKB Doorstart in Zeeland.

MKB Doorstart is een not-for-profi t stichting die ondernemers helpt om de juiste adviseur te vinden om hun bedrijf financieel gezond te houden. De aanpak komt neer op vroegtijdige signalering, het achterhalen van de ‘vraag-achter-de-vraag’ en een ‘warme’ overdracht aan een gespecialiseerde part . MKB Doorstart wil complementair zijn aan alle bestaande dienstverlening aan ondernemers.
Dit project is daarmee een prachtig voorbeeld van samenwerking en het bundelen van krachten.

Meer informatie over MKB Doorstart vindt u op de webpagina https://www.mkbdoorstart.nl/nieuws/109-mkb-doorstart-nu-ook-fullservice-in-zeeland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"12930","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */