Mitsubishi Outlander PHEV premium: Een sportieve robuuste bak

Voorafgaand aan het netwerkevent van Zeeland Business mochten een aantal zb-leden een nieuwe auto testen. Nathalie Pieters, van het UWV reed in een Mitsubishi Outlander PHEV van Tramper Goes B.V. 

“Voor mijn werk is het belangrijk een goede auto te hebben”, vertelt Nathalie Pieters. “We hebben zelf een Mini en een Mazda 5, zo’n zevenpersoons auto. In de Mitsubishi New Outlander PHEV zit je wat hoger, dus heb je goed overzicht. Dat geeft een veilig gevoel. Ik vind het een heel sportieve en robuuste bak. Een mooi design, de stoel zit perfect en het dashboard is functioneel en overzichtelijk. Dat het een automaat is, was voor mij best wennen. En het is een elektrische auto, dus je hoort hem bijna niet. Dat betekent extra opletten in het verkeer. Voor je gevoel rijd je een beetje gewichtsloos. Persoonlijk vind ik de Mitsubishi New Outlander PHEV best een auto om te overwegen. Hij heeft een zakelijk uitstraling en is toch ook een familieauto. Ik ben er wel enthousiast over!”

Alex Vermare van Tramper Goes: “De Mitsubishi New Outlander is ook met 15% bijtelling leverbaar. Wat nog leuk is te vermelden: we hebben klanten die puur elektrisch rijden en een verbruik van 1 op 250 gehaald hebben!”

Mitsubishi New Outlander PHEV premium automaat
Prijs: € 43.990
Motor: 2 elektromotoren en hulpmotor benzine 2 liter
Vermogen: 200 pk
Gewicht: 1800 kilo
Acceleratie: 0-100 in 11 sec
Verbruik: 1 op 50

Tramper Goes B.V.
Pearyweg 2
4462 GT Goes
0113 230768
info@trampergoes.nl
www.trampergoes.nl

 

Fotografie: Johan Heijboer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *