MobileWorX: Uw partner in mobiel werken

Als ondernemer heeft u naast uw core business vaak veel andere zaken om zich druk over te maken. Neem bijvoorbeeld het regelen van de telecommunicatie binnen uw bedrijf. Naast een vaste verbinding heeft u te maken met mobiele telefonie en in toenemende mate met mobiel werken. MobileWorX kan u op dat gebied veel uit handen nemen. U kunt er terecht voor onafhankelijk advies, levering en beheer van alles wat met  mobiele- en vaste telefonie en mobiel werken te maken heeft.

Edwin Blok en compagnon Matthias de Visser bedienen vanuit Middelburg de zakelijke markt met hun bedrijf MobileWorX. Zij staan tussen de klant en de operator in en maken het daardoor voor veel MKB bedrijven makkelijker en efficiënter om de telecommunicatie te regelen. Blok: “In grote en zeer grote bedrijven is er een speciale afdeling die verantwoordelijk is voor de telecommunicatie. Dat in tegenstelling tot de kleinere bedrijven die je hier in de regio juist veel ziet. Deze moeten dat zelf allemaal regelen, aangezien grote aanbieders als KPN het ook niet de moeite vinden om een accountmanager langs te sturen. Dat is waar MobileWorX uitkomst kan bieden. Allereerst kunnen we bijvoorbeeld naar aanleiding van een analyse van het belgedrag een onafhankelijk advies uitbrengen. Wij kijken welke abonnementsvorm en welke toestellen  geschikt zijn voor uw bedrijf en welke mogelijkheden er zijn om het mobiele werken te faciliteren. Dat scheelt veel tijd die u kunt besteden aan wat u echt wilt doen, ondernemen.”

“Naast het uitbrengen van advies, leveren we vervolgens hardware en software om het mobiele werken ook echt te laten werken. We zijn business partner van onder andere Vodafone, T-Mobile en KPN en leveren een heel scala aan telefoons, tablets en laptops. De grens tussen werk en privé vervaagt, werknemers communiceren ook buiten werktijden met klanten, leveranciers en elkaar. En dat willen ze het liefst met bijvoorbeeld een mooie smartphone doen. Wat dan een goede oplossing is, is het principe BYOD, bring your own device. De medewerker krijgt een budget  voor een toestel en betaalt het eventuele restant zelf bij.” MobileWorX adviseert ook bij veranderingen in de markt. Sinds de nieuwe Telecomwet van kracht is, waarbij het dataverkeer aan banden is gelegd, helpen Blok en de Visser te zoeken naar oplossingen. Zo zijn hoge rekeningen door dataverkeer vanuit het buitenland niet nodig, maar u moet maar net weten hoe of wat.

Tenslotte heeft MobileWorx een beherende functie. Blok: “Wij zijn het eerste aanspreekpunt wanneer er problemen zijn of als er iets gewijzigd moet worden. Denk aan  nieuwe medewerkers of overstappen op een ander abonnement. Men vindt het heel prettig om dan niet naar een callcenter te bellen, maar ons persoonlijk om hulp te vragen. Wij zijn geen leverancier, maar partner.”

MobileWorX

Noordweg 261

4333 GG Middelburg

Postadres:

Postbus 8058

4330 EB Middelburg

T: 0118 820 300

W: www.mobileworx.nl

E: info@mobileworx.nl

Twitter: @MobileWorX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *