Modoc Werkt

Boordevol ervaring vanuit de uitzendbranche en met een ondernemend karakter, besloten moeder (mo) Marja de Heer en dochter (doc) Linda van Wensen ruim zeven jaar geleden om voor zichzelf te beginnen.
Marja was al 15 jaar werkzaam in de uitzendbranche, waar zij als laatste de functie van commercieel manager vervulde. Linda was 5 jaar werkzaam in de uitzendbranche, waar zij als laatste de functie van vestigings-manager vervulde.

Ze besloten dat het anders kon! Ze misten de persoonlijke aanpak. Marja en Linda willen oprecht bouwen aan een relatie. Het ‘’snelle scoren’’ paste niet bij hen. Zodoende is op 1 april 2010 Modoc ontstaan in Tholen. En Modoc groeide!

In 2014 werd er een tweede vestiging in Kortgene geopend. Na ruim twee jaar groeide Modoc ook daar uit zijn jasje. zodoende is begin 2017 de vestiging Kortgene verhuisd naar Goes. Inmiddels staat er een team van 14 collega’s klaar voor ondernemers en werkzoekenden in Zeeland en West-Brabant.

Ze pakken graag personeelsvraagstukken van A tot Z op. Zo is Modoc actief in detacheren, werving en selectie, uitzenden, payrolling en opleiden. En dat alles natuurlijk met een persoonlijke en betrokken aanpak! Modoc streeft naar een fijne samenwerking waarbij een dusdanige klik ontstaat, zodat zij met weinig woorden de behoefte binnen een bedrijf kunnen doorgronden en daarbij kunnen ondersteunen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *