Netwerk: muZEEum

Echt Zeeuws netwerken doe je natuurlijk op een plek wat volledig Zeeland ademt. Waar kan dat dan beter dan bij het muZEEum aan de Zeeuwse kust in Vlissingen? Dit mooie museum huist een hoop Zeeuwse geschiedenis en het pand zelf is daarnaast ook nog eens helemaal de moeite waard om te bezoeken. Zeeland Business organiseert daarom samen met muZEEum een netwerkbijeenkomst op donderdag 25 oktober. Meld je hier direct aan. 

De avond is gratis te bezoeken voor ZB-leden. Introducees zijn ook van harte welkom. Voor €47,50,- kun je jezelf inschrijven en krijg je een complete avond met een uitgebreide maaltijd en onbeperkt consumpties. Word je lid na deze bijeenkomst? Dan halen we dit bedrag af van je lidmaatschapsbijdrage.

Aanmelden

Aanmelden

>

Programma

Programma

17:30 – 18:00 uur Opening door avondvoorzitter Bert van Leerdam
Onno Bakker – directeur muZEEum
Josine Glerum – events en verhuur
18:00 – 18:50 uur Groep 1 diner in Pakhuizen
Groep 2 rondleiding door muZEEum
18:50 – 19:00 Wisselmoment groepen in Pakhuizen
19:00 – 19:50 uur Groep 1 rondleiding door muZEEum
Groep 2 diner in Pakhuizen
20:00 – 20:20 uur Business break met Jan Dirk Vis
20:20 Vrij netwerken

MuZEEum

MuZEEum

Op steenworpafstand van de zee staat in het centrum van Vlissingen het Zeeuws maritiem muZEEum. Een veelzijdig, interactief museum waar verhalen over het maritieme heden en verleden van Zeeland tot leven komen. Verhalen over helden, overwinningen en tegenslagen. Over lef en creativiteit, schatten en ontdekkingen. Van vroeger en van nu, van weer en wind. Verhalen over het leven op, in, aan en over de zee. Zeeverhalen.

Daarnaast is het muZEEum een prachtige en inspirerende locatie voor particuliere en zakelijke bijeenkomsten. Het unieke gebouw, de statige zalen met authentieke elementen en de ligging aan de Westerschelde zorgen voor die extra beleving waardoor elke bijeenkomst bijzonder wordt. Of het nu om een vergadering, symposium, bruiloft of receptie gaat; het muZEEum maakt indruk op uw gasten. Kijk voor meer informatie op : https://www.muzeeum.nl/nl/het-muzeeum/zeezicht-te-huur of neem contact op via events@muzeeum.nl

Spreker Jan Dirk Vis

Spreker Jan Dirk Vis

Jan Dirk Vis is directeur van Jan Vis Artiesten en Evenementen. Dit familiebedrijf is een van de grootste bedrijven in het aanbieden van een entertainment programma voor evenementen en feesten. Veel bekende artiesten worden geboekt via Jan Vis, maar ook hun eigen evenementen zijn een groot succes.

Locatie

Locatie

MuZEEum
Nieuwendijk 11
4381 BV Vlissingen

Uitzicht vanaf torentje muZEEum

Aanmeldingen

Aanmeldingen

Hier vind je binnenkort alle aanmeldingen voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *