Muziek op maat

Een feestelijke bijeenkomst met het bedrijf? Een bedrijfsopening, een jubileum of de aftrap van een nieuwe vestiging?

Heeft uw bedrijf behoefte aan een sfeervolle omlijsting van een evenement, uitbundig of wat meer ingetogen, dan kunt u blindvaren op de ervaring en muzikale kennis van Spindoctor Ed. Deze deejay is al jaren actief in Zeeland, Zuid-Holland en Brabant en onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid.

Van bruiloftsfeesten voor twintigers tot 25- of 35-jarige huwelijksjubilea, bedrijfsopeningen en ‘afterparties’ van uiteenlopende theatervoorstellingen, Spindoctor Ed heeft het gedaan.

Of het nu de dance-classics uit de jaren zeventig zijn, de hits van nu of een bijeenkomst met uitsluitend muziek uit de jaren vijftig of zestig, alles is mogelijk, bovendien voor een aantrekkelijk tarief.

Spindoctor Ed beschikt over een enorme collectie authentiek vinyl en brengt originele singles en LP’s uit de jaren vijftig tot en met 2013 naar uw feest mee. De ervaring leert dat veel bezoekers dit een sfeerverhogende toevoeging aan een feest vinden. Daarnaast worden honderden nummers op usb en cd meegebracht, zodat altijd kan worden ingespeeld op spontane ingevingen van de aanwezigen.

Aan elke opdracht gaat een uitgebreid voorgesprek vooraf, waarin Spindoctor Ed met zijn klant afspraken maakt over de locatie, het verwachte aantal bezoekers, het soort feest (receptie of dansfeest) en een indicatie van de te draaien muziek.

Spindoctor Ed

Schoolstraat 2
3241 CT Middelharnis
0187 48 63 49 / 06 46 17 98 97
info@spindoctor-ed.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"97ad3eea36","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"7615","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */