MVO-prijs: stem op jouw favoriete ondernemer!

Iedereen die zich betrokken voelt bij Zeeuws-Vlaanderen kan vanaf 10 juli stemmen op zijn of haar favoriete ondernemer via www.mvoprijs.nl. Een vakjury selecteerde zes bedrijven. De drie bedrijven met de meeste stemmen gaan naar de finale. De winnaar van de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen wordt in november tijdens de Contacta bekendgemaakt. Deze MVO-prijs is een initiatief van de Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en de drie gemeenten Sluis, Terneuzen en Hulst. Stichting Switch is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Een deskundige jury selecteerde uit de 20 inzendingen de zes genomineerden. De jury beoordeelde de bedrijven op het evenwicht tussen people, planet en profit. Ook keek de jury naar innovatiekracht, impact en uitstraling in de branche. De jury bestaat uit Jo-Annes de Bat , Gedeputeerde voor economische zaken Provincie Zeeland, Willeke Pietersma eigenaar van De Haarzaak en Eric de Ruijsscher, CEO H4A. Beiden winnaars van een vorige editie van de MVO-prijs (Hulst en Terneuzen respectievelijk).

De zes genomineerde bedrijven zijn (in alfabetische volgorde): De Appelaere; Camping Zonneweelde; De Ketchupfabriek; Poppe Installatietechniek; Slowd; en Voedselbrongraauw.
Bent u inwoner van Zeeuws-Vlaanderen of voelt u zich betrokken bij maatschappelijk verantwoord ondernemen, dan kunt u uw stem uitbrengen via de website https://www.mvoprijs.nl/showpage.aspx?steID=42&catID=1286

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de komende jaren de koplopers in hun sector. Stichting Switch stimuleert MVO door koploperbedrijven in de schijnwerpers te zetten en daarmee andere ondernemers te stimuleren óók hun bedrijfsvoering te verduurzamen.

Stichting Switch organiseert de prijs in opdracht van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en de drie gemeenten Hulst, Terneuzen en Sluis. Het traject loopt van mei tot en met November, dan vindt de uitreiking plaats op het Zeeuws-Vlaanderen Paviljoen van Contacta.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *