Na 25 jaar in een nieuw jasje

Net als het Zeeuwse water deinen wij ook mee met het veranderende medialandschap en de behoeften van Zeeuwse ondernemers. Zo is Zeeland Business de afgelopen 5 jaar geëvolueerd van uitgeverij tot een volwaardig platform voor ondernemers waarbij inspiratie, kennisdeling en netwerken centraal is gaan staan via magazine, events, online media en onze nieuwe Business Academy.

Toch zijn we in al die jaren nooit vergeten waar onze oorsprong ligt en hebben onze print producten altijd een belangrijke rol gespeeld in onze bedrijfsvoering. Zelfs in een sterk veranderende markt is ons magazine altijd gewaardeerd gebleven door u als lezer. Sterker nog, onze lezersintensiteit is afgelopen jaren zelfs gestegen! Hoe komt dit, vraagt u zich wellicht af? Uit ons onderzoek blijkt dat het lezen van een brochure, folder of magazine steeds vaker een rustig baken vormt tussen al het online geweld. Gemiddeld genomen zit een ondernemer 5 uur per dag achter een PC. Hoe prettig is het dan om af en toe even uw blik ergens anders op te werpen? Daarnaast is de onderlinge Zeeuwse bekendheid en herkenning van groot belang. Wij Zeeuwen zijn graag geïnteresseerd in elkaar en elkaars ervaringen.

Voor het vertrouwen in ons magazine willen wij u graag bedanken en daarom presenteer ik met trots een volledig vernieuwd magazine, huisstijl plus een voor het eerst in 25 jaar vernieuwd logo (en dat vinden wij best een beetje spannend!). Het nieuwe magazine staat boordevol met kennisdeling en inspiratie over thema’s waar u als ondernemer mee te maken krijgt en over ontwikkelingen binnen de Zeeuwse economie. Dit allemaal in goed leesbare artikelen, sprekende foto’s en een veelzijdigheid aan thema’s. Ik hoop dat u net zo enthousiast bent als wij over onze restyle. Laat vooral ook even weten wat u ervan vindt via mijn mailadres.

Bekijk het magazine online: klik hier

Veel leesplezier!
Tim van den Berg
Directeur Zeeland Business
tim@zuidwestbusiness.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *